Στα αζήτητα οι χριστουγεννιάτικες κάρτες της Καρντάσιαν

23.11.2011
Άλλη μια απόδειξη πως δεν σκόπευε εξ αρχής να χωρίσει τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys) η 31χρονη ριάλιτι σταρ προέκυψε σήμερα με μια αποκάλυψη που της κόστισε πολλά πολλά χρήματα.

Άλλη μια απόδειξη πως δεν σκόπευε εξ αρχής να χωρίσει τον Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys) η 31χρονη ριάλιτι σταρ προέκυψε σήμερα με μια αποκάλυψη που της κόστισε πολλά πολλά χρήματα.

Δεν της έφτανε ο καημός της για τον γάμο της που κράτησε 72 μέρες, καθώς και όλους τους καλοθελητές που τον χαρακτηρίζουν «μούφα» από την πρώτη στιγμή, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) έχει τώρα να αντιμετωπίσει ακόμη ένα –και μάλιστα πολύ ακριβό- λάθος της.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Cover Media», αμέσως μετά τον γάμο της, που έγινε τον Αύγουστο, η Κιμ παρήγγειλε τις «οικογενειακές» Χριστουγεννιάτικες κάρτες, τις οποίες γέμισε με φωτογραφίες δικές της και του Κρις, καθώς και λόγια αγάπης για εκείνον.

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς εύκολα, οι κάρτες αυτές, οι οποίες φυσικά φέρουν την υπογραφή ενός από τους πιο γνωστούς και, φυσικά, ακριβούς τυπογράφους του Χόλιογουντ, θα πάνε μάλλον για… ανακύκλωση!

«Η Κιμ είναι πολύ οργανωμένη, τελειομανής και έχει μανία με τις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και σχεδίασε τις κάρτες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, για όλα τα γούστα», μεταφέρουν πηγές του RadarOnline.com

Κατά τα άλλα και ενώ έχοντας πάντα κοντά της την οικογένειά της, η Κιμ έχει ακόμη ένα μέτωπο να αντιμετωπίσει. Και μάλιστα ένα μέτωπο που προέκυψε από εκεί που δεν το περίμενε.

Πληροφορίες του περιοδικού «Life & Syle» θέλουν τον Κρις Χάμφρεϊς να ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της πρώην –πια- συζύγου του για το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ο Κρις υποστηρίζει ότι ο ρόλος του στο ριάλιτι με τίτλο 'Kourtney & Kim Take New York' είναι μεγαλύτερος από ό,τι του είχαν πει στην αρχή, άρα θέλει περισσότερα χρήματα», μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού, υπογραμμίζοντας όμως κάτι πολύ πιο σημαντικό.

«Όμως, ο Κρις ανησυχεί πολύ για το πώς θα τον δείξουν στη σειρά από εδώ και πέρα, γιατί υπάρχει υλικό που τον έχει καταγράψει να κοροϊδεύει τον κολλητό της Κιμ, Τζόναθαν Τσέμπαν (Jonathan Cheban)».

Στα μέσα της σεζόν ο Κρις άρχισε να κοροϊδεύει τον Τζόναθαν και να τον κατηγορεί ότι είναι γκέι, ασκώντας πολύ έντονη κριτική, όμως. Τώρα, και δεδομένων των εξελίξεων, ο Κρις φοβάται για το πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτό το υλικό από τους Καρντάσιάν και ανησυχεί για την υπόληψή του.

Ο δικηγόρος του Χάμφρεϊς, λέγεται ότι προσπάθησε να εμποδίσει την μετάδοση αυτών των σκηνών, όμως δεν κατάφερε τίποτα. Τώρα, αν τελικά η υπόθεση αυτή λήξει με τον μπασκετμπολίστα ο οποίος θεωρεί ότι «τον χρησιμοποίησαν βάναυσα» να έχει βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω, αναμένεται να φανεί στο μέλλον.

Ζωή Κίττα