Δύσκολες ώρες για την Βίσση

23.11.2011
Γι ακόμη μία φορά η Άννα Βίσση περνάει δύσκολες ώρες. Ο πατέρας της, Νέστορας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η αγωνία της τραγουδίστριας για εκείνον είναι μεγάλη. Εξάλλου, ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο πρόβλημα

Γι ακόμη μία φορά η Άννα Βίσση περνάει δύσκολες ώρες. Ο πατέρας της, Νέστορας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η αγωνία της τραγουδίστριας για εκείνον είναι μεγάλη. Εξάλλου, ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρό χρόνιο πρόβλημα υγείας και μην ξεχνάμε την εμφάνιση του στο ριάλιτι της κόρης του, που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Βίσση είναι ψυχολογικά ράκος, επειδή οι υποχρεώσεις της στην Αθήνα δεν της επιτρέπουν να ταξιδέψει μέχρι την Κύπρο. Το ίδιο και οι αδελφές της Λία και Νίκη, οι οποίες επίσης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να βρεθούν κοντά του. Ωστόσο, είναι σε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα τους, Σοφία στην οποία δίνουν κουράγιο. Αλλά όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες η Βίσση να ταξιδέψει στην Κύπρο, αφού η αδυναμία στον πατέρα της είναι μεγάλη.