Κολέτσα: Σε ποιους ευχήθηκε να πάνε να γ*^ουν!

11.11.2011
Έξαλλη είναι η Χριστίνα Κολέτσα με κάποιους και ξέσπασε τον θυμό της στο Facebook, στέλνοντας ένα οργισμένο μήνυμα σε εκείνους που καταλαβαίνουν, αλλά φευ εμείς αγνοούμε. Η νεαρή αοιδός που τον τελευταίο μήνα

Έξαλλη είναι η Χριστίνα Κολέτσα με κάποιους και ξέσπασε τον θυμό της στο Facebook, στέλνοντας ένα οργισμένο μήνυμα σε εκείνους που καταλαβαίνουν, αλλά φευ εμείς αγνοούμε. Η νεαρή αοιδός που τον τελευταίο μήνα περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον ξαφνικό χαμό του πρώην αγαπημένου της, Νίκου Γιγουρτάκη έγραψε ένα οργισμένο status στην προσωπική της σελίδα.

«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, σε όλα αυτά τα τέρατα που περνάνε τη ζωή τους σαν παράσιτα, σκορπούν την κακία τους και βγάζουν τα κόμπλεξ τους με την πρώτη ευκαιρία να πάνε να γ…ν!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το μήνυμα αυτό είχε παραλήπτες εκείνους που μετά τον θάνατο του πρώην αγαπημένου της έλεγαν ανακρίβειες. Η ίδια (υποθέτουμε πάντα) δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν την Χριστίνα λένε ότι μετά τον χαμό του Γιγουρτάκη περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, ακόμη δεν έχει συνέλθει από το σοκ, ενώ οι φίλοι της δεν την αφήνουν στιγμή μόνη της.