Τα 'παιξε η Κρίστεν Στιούαρτ

11.11.2011
Και ενώ μετρούμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας “Twilight” και στην Ελλάδα, η 21ός ετών ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται στα όριά της

Και ενώ μετρούμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της τέταρτης ταινίας “Twilight” και στην Ελλάδα, η 21ός ετών ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται στα όριά της.

Η κάμερα εντόπισε την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) στα τελευταία γυρίσματα της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» στην οποία θα τη δούμε σύντομα και μόνο φρέσκια και… χαριτωμένη δεν έδειχνε.

Βέβαια, αν το καλοσκεφτεί κανείς δεν είναι και τελείως παράλογο αυτό δεδομένου ότι η καημένη η Κρίστεν δουλεύει ασταμάτητα και εξαντλητικά τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό διάλεγμα.

Εκτός από τη «Χαραυγή» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου, η Στιούαρτ έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα και της επόμενης, τελευταίας ταινίας της σειράς των «Twilight», ενώ η «Χιονάτη» προέκυψε επίσης πολύ «απαιτητική».

Στην νέα αυτή εκδοχή του κλασικού παραμυθιού (δείτε τα πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, στο βίντεο που ακολουθεί) η Κρίστεν παίζει μαζί με τη Σαρλίζ Θερόν (Sharlize Theron) –η οποία εντυπωσιάζει στον ρόλο της κακιάς μάγισσας και τον Κρις Χέμσγουορθ (Chris Hemsworth) στον ρόλο του κυνηγού.

Παρά τον αρχικό της δισταγμό, η Κρίστεν Στιούαρτ δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ρόλο της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με πολλούς έχει –κακώς- πολλά κοινά στοιχεία με αυτόν που την έκανε παγκοσμίως διάσημη: της Μπέλα Σουόν, στο Twilight.

Ωστόσο, και παρά το συναρπαστικό της ουσίας, η αλήθεια είναι ότι τα κοπιαστικά γυρίσματα κατανάλωσαν πολύ από τη φαιά ουσία της νεαρής πρωταγωνίστριας, η οποία φάνηκε πολύ κουρασμένη και χωρίς διάθεση στην Ουαλία, όπου βρίσκεται τον τελευταίο μήνα όλη η παραγωγή.

Και σαν να μη φτάνουν μόνο τα γυρίσματα, είναι και οι υποχρεώσεις που έχει η Κρίστεν προς την «Χαραυγή» η οποία αυτές τις μέρες κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο. Εκείνη, μαζί με τον αγαπημένο της Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και άλλους ηθοποιούς από το καστ θα ταξιδέψουν την υδρόγειο, για να παραβρεθούν σε μερικές από αυτές. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μικρό κορίτσι είναι, οπότε...

Ζωή Κίττα