Και τρίτο σπίτι αγόρασε η Άνιστον

08.11.2011
Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη η 42χρονη σταρ του Χόλιγουντ, η οποία φαίνεται ότι γνωρίζει καλά το… άθλημα των επενδύσεων.


Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη η 42χρονη σταρ του Χόλιγουντ, η οποία φαίνεται ότι γνωρίζει καλά το… άθλημα των επενδύσεων.

Λίγες μέρες μετά τις πληροφορίες που τη θέλουν να έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) –και ενώ ήδη ζουν μαζί σε ένα πολυτελές δυαράκι (!)- η Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston) λέγεται ότι αγόρασε ακόμη ένα σπίτι.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η Τζεν έχει πια στο όνομά της ακόμη μια "φωλίτσα" –αξίας $9 εκατομμυρίων- στη Νέα Υόρκη, με τη μόνη διαφορά ότι η συγκεκριμένη έχει δύο... παιδικά δωμάτια!

Το διαμέρισμα έχει μια εντυπωσιακή θέα στο Γκράμερσι Παρκ και αποτελεί την τρίτη αγορά που έχει κάνει η Άνιστον από τη στιγμή που γνώρισε τον Θερού.

Το όλο ζήτημα, βέβαια, έχει μια λογική, αν σκεφτεί κανείς ότι από την πώληση του σπιτιού της στο Λος Άντζελες είχε "βγάλει" περισσότερα από $38 εκατομμύρια! Κάπως πρέπει να τα τοποθετήσει τόσα χρήματα…

Το Απρίλιο, η πρώην κυρία Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) αγόρασε τον 17ο και τον 18ο όροφο σε μια πολυκατοικία του Μανχάταν έναντι $7 εκατομμυρίων, ενώ τον Αύγουστο αγόρασε το $2,1 εκατομμυρίων διαμέρισμα που μένουν μαζί με τον Θερού.

Εμείς το μόνο που μένει να πούμε είναι: Καλά στέφανα!

Ζωή Κίττα