Πόσων χρόνων έγινε η Θεοδωρίδου; Οεο;

02.11.2011
Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες, γιατί οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες. Από εδώ και στο εξής και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδάει με πάθος και όλο νόημα το al time classic άσμα της τεράστιας Ρίτας Σακελλαρίου.

Οι σαραντάρες ίσον με δύο εικοσάρες, γιατί οι σαραντάρες έχουν διπλές τις χάρες. Από εδώ και στο εξής και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδάει με πάθος και όλο νόημα το al time classic άσμα της τεράστιας Ρίτας Σακελλαρίου. Ναι, ναι καλά κατάλαβες. Η Νατάσα είχε γενέθλια και μπήκε κι εκείνη με δόξες και τιμές στο κλαμπ των σαραντάρηδων!

Είναι αλήθεια, ότι πριν λίγα χρόνια, η ηλικία της αοιδού είχε αποτελέσει θέμα διαφωνιών και τα μάλα μας είχε απασχολήσει, αφού κάποιοι υποστήριζαν ότι η Νατάσα τα έκρυβε τα χρονάκια της. Αλλά αυτά παλιά. Η Θεοδωρίδου σαραντάρισε και δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της, αφού πλέον τα δεύτερα «–άντα», όχι μόνο έχουν... απενοχοποιηθεί, αλλά αποτελούν και μία σέξι ηλικία.

Τέλος πάντων, η Νατάσσα πέρασε τη μέρα των γενεθλίων της με την Μαρινέλλα και τη τους συνεργάτες τους στις πρόβες που είχαν. Μάλιστα, της ετοίμασαν και μία μικρή έκπληξη, αφού όπως διαβάσαμε στο Hello, οι συνεργάτες της τής έφεραν μία τούρτα με ένα ερωτηματικό για κερί, το οποίο έσβησε ενθουσιασμένη.

Την ίδια μέρα νωρίτερα το μεσημέρι, η κουμπάρα και φίλη της Νατάσσας, Ελένη Μενεγάκη τής έστειλε τις ευχές της από την εκπομπή της, ενώ μας είπε και για το σκηνικό με το τηλέφωνο που δε της το σήκωνε κι έστειλε μήνυμα.