Στην αγκαλιά του πρώην η Ντενίζ Ρίτσαρντς

02.11.2011
Τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, φήμες θέλουν την 40χρονη ηθοποιό και τον Ρίτσι Σαμπόρα (Richie Sambora) να είναι ξανά μαζί.


Τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, φήμες θέλουν την 40χρονη ηθοποιό και τον Ρίτσι Σαμπόρα (Richie Sambora) να είναι ξανά μαζί.

Η Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards) και ο 52χρονος κιθαρίστας των Bon Jovi έγιναν για πρώτη φορά ζευγάρι το 2006, αφού είχαν και οι δυο λήξει τους γάμους τους με τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) και την Χέδερ Λόκλιαρ (Heather Locklear) αντίστοιχα.

Χώρισαν το 2007, αλλά φαίνεται ότι η φλόγα αναζωπυρώθηκε αφού οι δυο τους εθεάθησαν σε ρομαντικό δείπνο στο ιαπωνικό εστιατόριο "Woodland Hills" της Καλιφόρνια.

Αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι η Ντενίζ και ο Ρίτσι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους γεγονός που αποδεικνύει ότι όντως έχουν ξανά δεσμό.

Μετά το φαγητό, το ζευγάρι περπάτησε για λίγο μαζί κάνοντας συνέχεια αστειάκια ο ένας στον άλλο.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η πρώην σύζυγος του Σαμπόρα θεωρούσε πολύ στενή της φίλη τη Ρίτσαρντς. Όμως, οι σχέσεις τους κόπηκαν απότομα όταν αμέσως μετά το διαζύγιο εκείνη τα έφτιαξε με τον πρώην άντρα της.

Κατά τα άλλα, η Ντενίζ έχει άψογες σχέσεις με τον δικό της "πρώην" και αυτό τον καιρό χαίρεται τις τρεις κόρες της, την 7χρονη Σαμ (Sam), την 6χρονη Λόλα (Lola) και τη μικρή Ελοΐζ που υιοθέτησε πριν από μερικούς μήνες.