Βρε, πού χάθηκε η Μανωλίδου;

25.10.2011
Μαύρα μάτια κάνουμε φέτος για να δούμε την Ευγενία Μανωλίδου. Εκεί, που τα τελευταία δύο χρόνια την βλέπαμε συνέχεια μπροστά μας και είχαμε πάθει… Μανωλιδίαση, τώρα… τζίφος. Απεξάρτηση κάνουμε εμείς οι τηλεθεατές

Μαύρα μάτια κάνουμε φέτος για να δούμε την Ευγενία Μανωλίδου. Εκεί, που τα τελευταία δύο χρόνια την βλέπαμε συνέχεια μπροστά μας και είχαμε πάθει… Μανωλιδίαση, τώρα… τζίφος. Απεξάρτηση κάνουμε εμείς οι τηλεθεατές, απεξάρτηση κάνει και η Ευγενία. Αν και τις τελευταίες μέρες, δεν πρέπει να έχουμε παράπονο, όλο και κάποιος την θυμάται κι έτσι την θυμόμαστε κι εμείς!

Το μεσημέρι της Τρίτης είδαμε δηλώσεις της στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη, όπου αποκάλυψε τι κάνει αυτή την περίοδο που βρίσκεται μακριά από την τηλεόραση. Χαλαρά και οικογενειακά, λοιπόν, τα περνά αφιερώνοντας τον χρόνο της κυρίως στα παιδιά της. Και στο γυμναστήριο, διότι θέλει λέει να χάσει κιλά. Από πού; Τον Άδωνη τώρα που εκείνη έχει χρόνο, δεν τον βλέπει γιατί δεν προλαβαίνει αυτός.

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν, είναι ραγδαίες και ο Γεωργιάδης είναι μεταξύ Βουλής και τηλεοπτικών παράθυρων. «Το Σάββατο μπορείς; Όχι, όχι… Την Κυριακή μπορείς;» Ταμάμ ταιριάζει στο ζεύγος το παλιό τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα! Αν της λείπει η τηλεόραση, δεν το αποκάλυψε. Είπε, όμως ότι η ίδια δε λείπει από την τηλεόραση. Αυτά. Περισσότερα δεν είπε. Τα κράτησε για την εμφάνιση της στην εκπομπή της Μενεγάκη.