Ο Γρηγόρης ανακοινώνει το φλερτ του

26.10.2011
Το καλοκαίρι η περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα ερωτικά αυτού μας απασχόλησαν τα μάλα. Και πήγαν να μα κάψουν και τον εγκέφαλο, αφού στις μονές μέρες κυκλοφορούσε με μελαχρινή στις ζυγές με ξανθιά.

Το καλοκαίρι η περίπτωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα ερωτικά αυτού μας απασχόλησαν τα μάλα. Και πήγαν να μα κάψουν και τον εγκέφαλο, αφού στις μονές μέρες κυκλοφορούσε με μελαχρινή στις ζυγές με ξανθιά. Αν και για την τελευταία, που τον συνόδευσε στις καλοκαιρινές ολιγοήμερες διακοπές του στην Αντίπαρο, ακουγόταν έντονα ότι είναι ζευγάρι.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχαν βγει μαζί σε μπουζούκια και ήρθαν οι φήμες και φούντωσαν ξανά. Αλλά ο Γρηγόρης διέψευσε ξανά κατηγορηματικά ότι με την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη είναι in love, δηλώνοντας απλά φίλοι. Και τώρα μία εβδομάδα αργότερα δηλώνει στην κάμερα του Πρωινού mou ότι αυτή την περίοδο παίζει ένα φλερτ στη ζωή του, αλλά ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να είναι ζευγάρι. Και ναι ο Γρηγόρης μεγάλωσε, ωρίμασε και δεν κάνει τις υπερβολές του παρελθόντος.

Γι αυτό και με το φλερτ το πηγαίνουν λάου λάου. Θα την γνωρίσει καλύτερα και μετά θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Περιμένουμε με αγωνία…