Βανδή: Το υπεράνω "καρφί" για το ριάλιτι της Βίσση!

25.10.2011
Κόσμος και κοσμάκης τραγουδιστές και τραγουδιστές έχουν μιλήσει και σχολιάσει το νέο ριάλιτι για τη ζωή της Άννας Βίσση. Κάποιοι πήραν χαλαρά την τολμηρή κίνηση της «απόλυτης» και άλλοι την «στόλισαν» κανονικά

Κόσμος και κοσμάκης τραγουδιστές και τραγουδιστές έχουν μιλήσει και σχολιάσει το νέο ριάλιτι για τη ζωή της Άννας Βίσση. Κάποιοι πήραν χαλαρά την τολμηρή κίνηση της «απόλυτης» και άλλοι την «στόλισαν» κανονικά, όπως ο Νότης Σφακιανάκης καλή ώρα που είπε ότι η Βίσση με το ριάλιτι αυτό… αυτό-εξευτελίζεται

Ωστόσο, μεταξύ μας, μίας η γνώμη μετράει και για μία έχουμε περιέργεια να ακούσουμε πώς σχολιάζει το ριάλιτι. Ναι, την Δέσποινα Βανδή, την πάλαι ποτέ… οχτρό της Βίσση. Το πρωί της Τρίτης, στην «Πρωινή Μελέτη» ανέσυραν από πέρυσι μία δήλωση της Βανδή, την εποχή που ακουγόταν ότι θα γυριστεί το ριάλιτι. (Οπότε, συνεχίζουμε να είμαστε περίεργοι τι λέει σήμερα η Δέσποινα).

Έστω και πέρυσι, η «αντίπαλος» απέφυγε να σχολιάσει ευθέως, αλλά αν δεν είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, στα λεγόμενα της, μια σποντίτσα την καταλαβαίνεις.

«Καλλιτεχνικά νομίζω πως δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο. Αυτό είναι μια προσωπική επιλογή. Δεν θέλω να τη σχολιάσω. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό, τι θέλει να κάνει, αλλά νομίζω ότι τα καλλιτεχνικά πράγματα δεν σχετίζονται. Καλλιτεχνικά είναι να κάνεις έναν ωραίο δίσκο, ένα ωραίο πρόγραμμα. Αλλά αυτό προφανώς είναι κάτι άλλο» είχε δηλώσει και ναι το πιάσαμε το υπονοούμενο. Γιατί καλούς ανθρώπους δεν μας λες.