Πασίγνωστος τραγουδιστής κατηγορείται για κακούργημα!

20.10.2011
Δύσκολες στιγμές περνάει πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος κινδυνεύει να καθίσει στο σκαμνί. Ο εν λόγω τραγουδιστής, που αυτή την περίοδο κάνει ένα δυναμικό come back στη δισκογραφία, κατηγορείται για κακούργημα

Δύσκολες στιγμές περνάει πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος κινδυνεύει να καθίσει στο σκαμνί. Ο εν λόγω τραγουδιστής, που αυτή την περίοδο κάνει ένα δυναμικό come back στη δισκογραφία, κατηγορείται για κακούργημα, μετά από μήνυση που υπέβαλλε εναντίον του ο συνεταίρος του. Μάλιστα, η υπόθεση έχει ήδη διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα στον ανακριτή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο συνέταιρος κατηγορεί τον τραγουδιστή για υπεξαίρεση χρημάτων, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του, υπήρξαν ατασθαλίες στο bar restaurant που διατηρούσαν σε περιοχή της Αθήνας. Στην επιχείρηση ο τραγουδιστής είχε το 60%, ένας τρίτος συνέταιρος το 40% και ο ενάγων το 10%.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, αλλά αυτός δεν ήθελε να πει περισσότερα για την υπόθεση. Αρκέστηκε μόνο να δηλώσει ότι θα λυθεί στα δικαστήρια.