Μπεγνής: Πούλησε το αυτοκίνητο λόγω κρίσης!

19.10.2011
Νόμιζες εσύ ότι η κρίση «χτύπησε» αλύπητα μόνο εμάς; Όοοχι, όπως αποδεικνύεται η κρίση δεν κάνει διακρίσεις και «θύματα» της είναι ακόμη κι εκπρόσωποι της showbiz. Ένα από αυτά είναι και ο Μέμος Μπεγνής,

Νόμιζες εσύ ότι η κρίση «χτύπησε» αλύπητα μόνο εμάς; Όοοχι, όπως αποδεικνύεται η κρίση δεν κάνει διακρίσεις και «θύματα» της είναι ακόμη κι εκπρόσωποι της showbiz. Ένα από αυτά είναι και ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος αποκάλυψε στην κάμερα του Star, ότι χρειάστηκε να πουλήσει το αυτοκίνητο του, επειδή δεν έβγαινε οικονομικά.

«Δεν βγαίνω, όσο έβγαινα, δεν κάνω ταξίδια, όπως έκανα. Έδωσα το αυτοκίνητό μου γιατί δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε ένα ποσό των 1200 ευρώ το μήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Κι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα, σήριαλ δεν γίνονται και ο κλάδος των ηθοποιών τραβάει μεγάλο ζόρι, ο Μέμος φέτος είπε να το… γυρίσει στο τραγούδι, που μία σπουδή και παιδεία παραπάνω την έχει.

«Έτσι κι αλλιώς εγώ μουσικός υπήρξα, μουσικός είμαι ακόμα… Μετά βγήκε το θέατρο». Έτσι, φέτος πιάνει μικρόφωνο και μαζί με την Τζένη Μπότση και (εδώ κρατήσου) τον Δημήτρη Βλάχο θα εμφανίζονται σε μουσική σκηνή. Και όπως εξηγεί, θα λένε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.