Στον αέρα τα παιδιά της Μαράια Κάρεϊ

19.10.2011
Άλλη μία πρωτιά για τη διάσημη αμερικανίδα δημοσιογράφο Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) η οποία "κέρδισε" το ντεμπούτο των διδύμων της 41χρονης ντίβας.


Άλλη μία πρωτιά για τη διάσημη αμερικανίδα δημοσιογράφο Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters) η οποία "κέρδισε" το ντεμπούτο των διδύμων της 41χρονης ντίβας.

Έξι μήνες μετά την γέννηση των παιδιών τους, η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και ο Νικ Κάνον (Nick Cannon) άνοιξαν το σπίτι τους και υποδέχτηκαν τη Γουόλτερς μαζί τις κάμερες της εκπομπής της για μια εκπομπή που θα προβληθεί από το κανάλι ABC την Παρασκευή το βράδυ. (Δείτε το διαφημιστικό τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Το διάσημο ζευγάρι δεν κάθισε μόνο στον καναπέ απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που έκανε την Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Wifrey) να δακρύσει λέγοντας ότι δεν είναι λεσβία, αλλά παρουσίασε για πρώτη φορά τη Μονρό (Monroe) και τον Μορόκαν (Moroccan).

Τα μωρά δεν φαίνονται καθαρά στο πρόσωπο, αλλά για το στυλ ντυσίματός τους δεν γίνεται λόγος. Η μικρή Μονρό φορά ένα λευκό "φουσκωτό" φορεματάκι και έναν φιόγκο στα λιγοστά της μαλλιά ενώ ο Μορόκαν ένα κομψότο καμιλό κοστουμάκι.

Η Κάρεϊ και ο Κάνον αποκάλυψαν ότι φωνάζουν χαϊδευτικά τα παιδιά "Ροκ και Ρόου" ('Roc and Roe'), ενώ η Γουόλτερς δεν τους χαρίστηκε και προχώρησε και σε πιο προσωπικά ζητήματα.

"Τον εμπιστεύεσαι;", ρώτησε η δημοσιογράφος για να πάρει ως απάντησε το απρόσμενο "Μερικές φορές", αφήνοντας σύξυλο τον άμοιρο τον σύζυγο, ο οποίος δεν κατάλαβε τι του ήρθε. Τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη...

Τα μωρά γεννήθηκαν στις 30 Απριλίου και ο περήφανος μπαμπάς έχει ήδη αποφανθεί: "Η κόρη μου είναι ήδη μια ντίβα, ενώ ο γιος μου είναι πιο… κουλ". Να τους ζήσουν.

Ζωή Κίττα