Η Λίντσεϊ Λόχαν χρειάζεται ψυχοθεραπεία

19.10.2011
Τα νέα αυτή τη φορά έρχονται από τους φίλους της 25χρονης ηθοποιού, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για εκείνη.

Τα νέα αυτή τη φορά έρχονται από τους φίλους της 25χρονης ηθοποιού, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για εκείνη.

Η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) αναμένεται στο δικαστήριο αύριο για να εξεταστεί η παραβίαση της αναστολής της και ενώ η ίδια ετοιμάζεται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της δίνει πάλι δικαιώματα, κάνοντας τους δικούς της ανθρώπους να την "ικετεύουν να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια", όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media".

Στη δίκη όπου είχε κατηγορηθεί για την κλοπή ενός πανάκριβου κολιέ πριν από μερικούς μήνες, η Λίντσεϊ είχε καταδικαστεί και σε 460 ώρες κοινωνικής εργασίας στο Downtown Women’s Center του Λος Άντζελες.

Όμως, πληροφορίες τη θέλουν να την έχει… κάνει, μην έχοντας συμπληρώσει την ποινή της. Εξ ου και το δικαστήριο. Η ουσία, ωστόσο, βρίσκεται αλλού. Η Λόχαν επρόκειτο να εκτίσει την ποινή της στο νεκροτομείο του Λος Άντζελες, αλλά αντ' αυτού, με κάποιον τρόπο, η Λίντσεϊ βρέθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Ε, αυτό δεν το ανέχεται ο δικαστής και ετοιμάζεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο εκπρόσωπός της συνεχίζει να υποστηρίζει ότι η Λόχαν παίρνει την τιμωρία της πολύ σοβαρά, όμως οι πράξεις της άλλα δείχνουν…

"Ακόμη δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ακριβώς τι συμβαίνει και αυτό είναι το πρόβλημα", φέρονται να τονίζουν οι φίλοι της Λίντσεϊ οι οποίοι συμφωνούν ότι χρειάζεται… ψυχοθεραπεία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να τιμωρηθεί, όμως δυστυχώς υπάρχει μια βασική και σημαντική αντικειμενική δυσκολία.

"Μπορεί ο δικαστής να θέλει να την τιμωρήσει μέχρι και με 18 μήνες φυλάκιση για την αδιάφορη και επανειλημμένα προκλητική συμπεριφορά της απέναντι στον νόμο, αλλά δεν μπορεί καθώς δεν υπάρχει χώρος (!) στις φυλακές για πταίσματα τέτοιου είδους", εξηγεί ο δικηγόρος Ντέιβιντ Γουόλ (David Wohl). Άκουσον, άκουσον…

Παράλληλα με όλα αυτά, η Λίντσεϊ λέγεται ότι πρόσφερε το ποσό των $50.000 στο ίδρυμα "The baby and I" για να τιμήσει τη μανούλα της…. Άβυσσος!

Ζωή Κίττα