20 χρόνια "έφαγε" η κόρη του Μπίλι Μπομπ Θόρντον

07.10.2011
Δυσάρεστα νέα για τον γνωστό ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και αφορούν στην κόρη του. Δυσάρεστα νέα για τον γνωστό ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και αφορούν στην κόρη του.


Δυσάρεστα νέα για τον γνωστό ηθοποιό και πρώην σύζυγο της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και αφορούν στην κόρη του.

Η Αμάντα Μπρούμφιλντ (Amanda Brumfield) καταδικάστηκε χθες για τον θάνατο ενός βρέφους ενός έτους, το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε.

Η 32χρονη γυναίκα πρόσεχε τη μικρή Ολίβια Μάντισον Γκαρσία (Olivia Madison Garcia), κόρη στενής φίλης της, όταν εκείνη έπεσε από το παρκοκρέβατό της, χτύπησε θανάσιμα και πέθανε. Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστήριξαν ότι το περιστατικό δεν ήταν καθόλου "ατύχημα", θεωρώντας ότι η Μπρούμφιλντ ήταν αυτή που έδωσε το μοιραίο χτύπημα στο μωρό.

Αφού έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, η μητέρα της μικρής, Χέδερ Μέρφι (Heather Murphy) εξέφρασε την έκπληξή της για την αυστηρότητά της, αλλά συμπλήρωσε ότι δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για εκείνη.

"Τίποτα από όλα αυτά δεν με ικανοποιεί. Δεν έχουν σημασία. Εγώ δεν θα δω ποτέ ξανά την Ολίβια", δήλωσε με συγκίνηση η τραγική μάνα.

Η σχέση της Μπρούμφιλντ με τον διάσημο πατέρα της, η οποία δεν είναι και η καλύτερη, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από τη σύλληψή της το 2009.

Ο Θόρντον παντρεύτηκε πέντε φορές και έχει στο σύνολο τέσσερα παιδιά από τρεις γυναίκες. Η Αμάντα ήταν καρπός του πρώτου του γάμου που έγινε το 1978.

"Δεν μεγάλωσε μαζί μου και έτσι ήμασταν ξένοι για πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξαναβρεθεί και είναι πολύ όμορφα", είχε δηλώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός το 2005.

Τώρα όμως, και μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Μπίλι Μπομπ είναι εξαφανισμένος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο ηθοποιός και η κόρη του είχαν απομακρυνθεί ξανά και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μίλησαν για τελευταία φορά.

Ζωή Κίττα