Πώς η Άνιστον έστρωσε τον Θερού

07.10.2011
Δεν λένε να την αφήσουν στην ησυχία της την 42χρονη σταρ από τότε που την είδαν να «στεριώνει» με έναν -κατά πως φαίνεται- φυσιολογικό άνθρωπο.

Δεν λένε να την αφήσουν στην ησυχία της την 42χρονη σταρ από τότε που την είδαν να «στεριώνει» με έναν -κατά πως φαίνεται- φυσιολογικό άνθρωπο.

Αυτή τη φορά το ζήτημα αφορά στην καταλυτική επιρροή που φαίνεται ότι η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είχε στην εμφάνιση, αλλά και στη γενικότερη στάση ζωής του Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Η Τζεν σίγουρα την έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα» με τον 40χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη, αλλά όπως μεταφέρει μία φίλη της στο περιοδικό «Life and Style», ένιωθε ότι η εμφάνισή του χρειαζόταν μια κάποια ανανέωση. Και φυσικά την ανέλαβε εκείνη 100%.

Σε πρώτη φάση, ο Τζάστιν ξύρισε το μούσι γεγονός που του γλίτωσε κανένα πεντάρι χρονάκια. Αυτό μαζί με ένα φρέσκο κουρεματάκι και το μαγικό ραβδάκι της Τζένιφερ όσον αφορά στις επιλογές των ρούχων του… την έκαναν μια χαρά τη μεταμόρφωση. Γιατί περί τέτοιας πρόκειται.

«Η Τζεν τον μεταμόρφωσε τελείως», υποστηρίζουν πηγές του περιοδικού υπογραμμίζοντας ότι η πρώην κυρία Πιτ «σιχαινόταν το μούσι», ενώ μια προσεκτικότερη ματιά φανερώνει ότι εκτός από αυτό, ο Τζάστιν έχει ήδη ασπρίσει μια δόση τα δοντάκια, και έχει αραιώσει και το φρύδι.

«Το στυλ του έχει εξελιχθεί», υποστηρίζει ο στυλίστας Σαμ Σαμπούρα (Sam Saboura), εξηγώντας ότι ο Θερού παραμένει σκοτεινός και εναλλακτικός, αλλά τώρα είναι πιο εκλεπτυσμένος.

Η επίδραση της Τζένιφερ δεν σταματά, φυσικά, σε αυτό που φαίνεται, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τζάστιν μάλλον έχει ήδη υιοθετήσει και σχεδόν όλες τις συνήθειές της όσον αφορά στο φαγητό. Άρα έγινε και εκείνος οπαδός της υγιεινής διατροφής.

Η Άνιστον τρέφεται κυρίως με ψάρι και λαχανικά, οπότε με βάση τα τελευταία νέα πρέπει να υποθέσουμε ότι το ίδιο κάνει πια και ο Θερού.

Και παρόλο που υπάρχουν αρκετοί «ειδικοί» που αμφισβητούν τη διάρκεια αυτής της ολοκληρωτικής ευτυχίας, υποστηρίζοντας ότι πολύ σύντομα το χαρτί θα γυρίσει και ο Τζάστιν θα μετανιώσει για αυτή την μετάλλαξη, οι δικοί του άνθρωποι είναι κάθετοι.

«Δεν έχουμε δει τον φίλο μας τόσο ευτυχισμένο. Πάντα ήταν αρνητικός σε όλα ενώ τώρα τα βλέπει όλα μόνο από τη θετική τους πλευρά. Ευτυχώς που γνώρισε την Τζένιφερ», υποστηρίζουν και όλα τα υπόλοιπα σχόλια περιττεύουν.

Ζωή Κίττα