Ολυμπίου: πώς πήρε την κάτω βόλτα αφού χώρισε

07.10.2011
Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Mega της Κύπρου και τα είπε όλα.

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Mega της Κύπρου και τα είπε όλα.

"Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό μου από τον Μ. Χατζηγιάννη ούτε δούλευα, ούτε μ’ ενδιέφερε γιατί χρειάστηκα μια περίοδο προσαρμογής. Να αναλύσω, να ξεχωρίσω, γιατί αυτό θέλει εγκεφαλική διεργασία", είπε η Δέσποινα. Σου λέει το κορίτσι τόσο βαριά τον πήρε τον χωρισμό. Πάνω που τραγουδούσε "εμείς οι δύο σαν ένα", έπρεπε να τραγουδήσει εμείς οι δύο σαν δύο, ε δεν είναι και εύκολο!

Η αλήθεια είναι ότι της πήρε καιρό να σταθεί στα ποδαράκια της, όπως εξομολογείται:

"Μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνέλθω μετά το χωρισμό μου. Ήταν δύσκολο. Τώρα το έχω ξεπεράσει. Ήμουν συνειδητοποιημένη εξ αρχής με την όποια απόφαση είχα πάρει, που επίσης ήταν δύσκολη. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Ούτε η πρώτη είμαι, ούτε η τελευταία". Με άλλα λόγια την σχόλασε ο Μιχάλης και δεν το πήρε και πολύ καλά η Δέσποινα η οποία όμως την έκανε την αυτοκριτική της: "Το δικό μου λάθος ήταν ότι ξέχασα λίγο τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή όταν ξεχάσεις τον εαυτό σου, αρχίζεις να χάνεις τις ισορροπίες και κάπου κάνεις και εσύ λάθος", είπε σχετικώς και μας βάζει σε σκέψεις.

"Δεν θα ήμουν τόσο υποχωρητική. Αν κάποιος κάνει ένα χοντρό λάθος τρεις φορές, συγχώρεσέ τον μία. Όταν το λάθος επαναλαμβάνεται, παύει να είναι λάθος",συνέχισε το παραλήρημα η τραγουδίστρια που φαίνεται τα κρατούσε πολύ καιρό μέσα της.

Σου λέει μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη τρείς και δεν πάει παραπέρα!

Ελένη Αναστασάκη