Το ρεζιλίκι της Μαντόνα

07.10.2011
Φωτογραφίες της 53χρονης σταρ, όπως δεν την έχουμε δει ποτέ διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μάλλον την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της.


Φωτογραφίες της 53χρονης σταρ, όπως δεν την έχουμε δει ποτέ διέρρευσαν στο διαδίκτυο και μάλλον την έχουν κάνει να χάσει τον ύπνο της.

Γυμνόστηθη, αναμαλλιασμένη, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, απεικονίζεται η Μαντόνα (Madonna) στις λήψεις που κυκλοφόρησαν σήμερα (εννοείται χωρίς την έγκρισή της) και σίγουρα μόνο χαρά δεν πρέπει να της δίνουν.

Οι φωτογραφίες είναι από το 2008, όταν η Μαντόνα έκανε μια φωτογράφηση για το περιοδικό "W" στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου παρεμπιπτόντως γνώρισε και τον επί καιρό αγαπημένο της, Ιησού Λους (Jesus Luz).

Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης ήταν ένα ωραιότατο εξώφυλλο και ένα εκτενές εντιτόριαλ στις μέσα σελίδες που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2009.

Τώρα όμως, άγνωστο πως, εμφανίστηκαν μερικές διόλου κολακευτικές φωτογραφίες της σταρ από τη διαδικασία, όπου η Ματζ απεικονίζεται σε άθλια κατάσταση, πολύ διαφορετική από όπως την έχουμε συνηθίσει.

Σε μια φωτογραφία, η Ματζ εμφανίζεται φορώντας ένα διαφανές σουτιέν στο χρώμα του δέρματος και ένα μαύρο στριγκάκι να κάθεται στον καναπέ αναμαλλιασμένη, αχτένιστη και καταταλαιπωρημένη, ενώ σε μια άλλη ο φακός την έπιασε με το ίδιο "ντύσιμο" με ανοιχτά τα πόδια, την ώρα που προφανώς έκανε κάποια κίνηση.

Το 2008, η Μαντόνα ήταν 50 χρονών και το σώμα της παρά τις μη κολακευτικές φωτογραφίες είναι –όπως πάντα- εντυπωσιακά αδύνατο και γυμνασμένο.

Κατά τα άλλα, η διάσημη τραγουδίστρια που έγινε και σκηνοθέτης, εργάζεται πυρετωδώς σε διάφορα πρότζεκτς και βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες με τον 24χρονο χορευτή Μπραχίμ Ζαμπάτ (Brahim Zabat).

Ζωή Κίττα