Χολίδης: Εγκεφαλικό αν μείνει έγκυος η... Δούκισσα!

04.10.2011
Η διαφήμιση που λέει «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς» μου ήρθε στο μυαλό όταν άκουσα τον Χρήστο Χολίδη να απαντάει αυθόρμητα (όχι, του το αναγνωρίζω αυτό) στις ερωτήσεις που του έκαναν τα «τρελοκόριτσα» τ

Η διαφήμιση που λέει «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς» μου ήρθε στο μυαλό όταν άκουσα τον Χρήστο Χολίδη να απαντάει αυθόρμητα (όχι, του το αναγνωρίζω αυτό) στις ερωτήσεις που του έκαναν τα «τρελοκόριτσα» της Τατιάνας Στεφανίδου, μαζί και η παρουσιάστρια. Ειδικά, στην ερώτηση: «Τι θα έκανες αν έμενε έγκυος η κοπέλα σου», καλύτερα να του έδιναν τα κορίτσια ένα μασούρι τσίχλες να μασήσει (να κάνει και τσιχλόφουσκες) παρά να δώσει αυτή την απάντηση. Και δεν είναι τόσο η απάντηση του αοιδού (που δεν ήταν και η πιο... εξωγήινη) αλλά ο άκομψος τρόπος που την έδωσε. Δούκισσα, μην ακούς... παρεξήγηση.

Τι είπε ο αοιδός και σύντροφος της Δούκισσας Νομικού; «Εγκεφαλικό... μη σου τύχει....» Και είπαμε δεν είναι τόσο η απάντηση, όσο ο τρόπος. Και δεν έφτανε αυτό. Οι γυναίκες της παρέας έδειξαν έκπληκτες, αλλά ο Χολίδης... χαμπάρι ο Τρύφωνας! Και συνέχισε να λέει με σκιαγμένο ύφος (σα να του είπε η Δούκισσα εκείνη τη στιγμή ότι είναι έγκυος) ότι ναι θα πάθαινε εγκεφαλικό. «Εγώ θα πάθω εγκεφαλικό... με το ένα πόδι στο γκρεμό...».

Τα κορίτσια πήγαν να το σώσουν κάπως, να γλιτώσει και την... μουρμούρα της σχέση του (από αυτά που άκουγε) αλλά εκείνος είπαμε... χαμπάρι. Αν κι εξήγησε ότι το «εγκεφαλικό» θα το πάθαινε επειδή είναι... παραδοσιακός και θέλει τα πράγματα να γίνονται με τη σειρά τους. «Μου αρέσουν τα πράγματα με τη σειρά. Ερωτεύεσαι... παντρεύεσαι... κάνεις οικογένεια...» είπε χαρακτηριστικά. Αυτό δεν το καταλάβαμε. Τι εμμονή πια με τη σειρά; Άμα χαλάσει, θα τον παρεξηγήσει κανείς; Ή θα τον πούνε... προοδευτικό;

Αλήθεια, είναι τόσο κακός να είναι κάποιος προοδευτικός; Ή είναι πιο... hot να είσαι παραδοσιακός άντρας; Πάει θα μου κάψει και το τελευταίο εγκεφαλικό κύτταρο ο «παραδοσιακός» Χολίδης. Και τι θα κάνει, που λες σε περίπτωση που τού έρθει η στραβή του «παραδοσιακού» και η κοπέλα του μείνει έγκυος; Ε; Αφού πήρε βαθιά ανάσα (άμα είχε γραβάτα, θα την έκανε θηλιά για να πνιγεί) απάντησε: «Άμα έρθει... θα το διαβάσετε... Θα είμαι σαν τον Φόρεστ Γκαμπ... Θα πάθω κάτι...Είναι δύσκολο».

Ο... τρεχάτε ποδαράκια μου Φόρεστ ήταν του... παραδοσιακού; Αλήθεια, η Δούκισσα πώς να ένιωσε βλέποντας την άκομψη αντίδραση και κυρίως ακούγοντας την απάντηση του καλού της; Γιατί, αυτή είναι η κοπέλα του και όταν του έκαναν την ερώτηση, τη Νομικού είχαν κατά νου... Γι αυτό σου λέω... καλύτερα να μασάς Ή έστω να τραγουδάς!