Η Κέιτ Γουίνσλετ σκέφτεται τον γάμο

04.10.2011
Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στα προσωπικά της 35χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, η οποία πρόσφατα μίλησε πρώτη φορά και για το διαζύγιό της.

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στα προσωπικά της 35χρονης βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, η οποία πρόσφατα μίλησε πρώτη φορά και για το διαζύγιό της.

Δύο μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) και ο Νεντ Ροκενρόλ (Ned Rocknroll) λέγεται ότι σκέφτονται να παντρευτούν. Τώρα το γεγονός ότι εκείνος είναι παντρεμένος με άλλη (!) δεν φαίνεται να τους πολυενοχλεί…

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Αύγουστο όταν η γνωστή ηθοποιός και ο τότε σύντροφός της, Λουίς Ντάουλερ (Louis Dowler), πήγαν στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον (Richard Branson) στην Καραϊβική αποδεχόμενοι πρόσκλησή του.

Εκεί βρισκόταν πολύς ακόμη κόσμος, μεταξύ των οποίων και Νεντ, που τυγχάνει ανιψιός του εκκεντρικού πολυεκατομμυριούχου.

Τι συνέβη εκείνες τις μέρες εκτός από τη φωτιά που ξέσπασε ύστερα από κεραυνό που έπεσε στην κεντρική έπαυλη του νησιού και την έκαψε ολοσχερώς, δεν γνωρίζουμε.

Το γεγονός, όμως είναι ότι η Κέιτ Γουίνσλετ, κάπου τον ξέχασε τον Ντάουλερ φεύγοντας και ήταν ο Ροκενρόλ που τη συνόδεψε στη Νέα Υόρκη, όπου μένει μετά το διαζύγιό της.

Από εκείνη τη στιγμή, το ζευγάρι είναι αχώριστο και σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας "The Sun", σκέφτονται σοβαρά ακόμη και τον γάμο. Το μόνο που… εκκρεμεί είναι το τεχνικό ζητηματάκι του γάμου του Νεντ με την 23χρονη Ελίζα, η οποία παρεμπιπτόντως είναι κόρη του πολύ-εκατομμυριούχου υποκόμη Κάουντρεϊ. Λεπτομέρειες…

Στο μεταξύ, η Κέιτ μίλησε πρόσφατα πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Σάμ Μέντες (Sam Mendes) και αποκάλυψε ότι τον πρώτο καιρό πέρασε πολύ πολύ δύσκολα. Τώρα όμως είναι καλύτερα και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην "γαμ****ν" τα παιδιά της από όλο αυτό, όπως λέει συγκεκριμένα. Έστω…

Ζωή Κίττα