Δύσκολες ώρες για αγαπημένο πρόσωπο του Τσαλίκη!

04.10.2011
Ώρες αγωνίας πέρασε την Δευτέρα ο Γιώργος Τσαλίκης και όσα του έτυχαν τα αποκάλυψε ο ίδιος (πού αλλού;) στο Twitter φυσικά. Ο αοιδός αποκάλυψε, λοιπόν, στους φίλους του ότι ένα πολύ δικό του πρόσωπο μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο

Ώρες αγωνίας πέρασε την Δευτέρα ο Γιώργος Τσαλίκης και όσα του έτυχαν τα αποκάλυψε ο ίδιος (πού αλλού;) στο Twitter φυσικά. Ο αοιδός αποκάλυψε, λοιπόν, στους φίλους του ότι ένα πολύ δικό του πρόσωπο μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και ο ίδιος τρόμαξε πολύ. Ποιο ήταν το «δικό του πρόσωπο» δεν διευκρίνισε στους φίλους του, όμως τους ζήτησε να του στείλουν... good energy για να πάνε όλα καλά.

Και τελικά, όπως ενημέρωσε τον κόσμο πάλι μέσω Twitter, οι ευχές του έπιασαν τόπο και η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος. «Ευχαριστώ πολύ για όλη τη θετική ενέργεια που μου στείλατε… Δεν έχω μάθει να σας κρύβομαι… Ο πιο δικός μου άνθρωπος έκανε ένα επείγον χειρουργείο… Και όλα δόξα τω θεώ πήγανε καλά…! Κατατρόμαξα… Τώρα πρόβα μέχρι το πρωί… Τίποτα στη Ζωή μας δεν είναι δεδομένο… Love u…» έγραψε χαρακτηριστικά.