Τέσσερις γυμνές στην μπανιέρα του Άστον

03.10.2011
Βροχή οι αποκαλύψεις σχετικά με τον 33χρονο ηθοποιό και τα νυχτοπερπατήματά του που έφεραν τελικά το τέλος στην τόσο "ζηλευτή" σχέση του με την κατά 15χρόνια μεγαλύτερή του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore).


Βροχή οι αποκαλύψεις σχετικά με τον 33χρονο ηθοποιό και τα νυχτοπερπατήματά του που έφεραν τελικά το τέλος στην τόσο "ζηλευτή" σχέση του με την κατά 15χρόνια μεγαλύτερή του, Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

Τα μηνύματα είχαν αρχίσει να φαίνονται καιρό τώρα αλλά δεν είχαν αξιολογηθεί αναλόγως.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η επί έξι χρόνια σύζυγός του ήταν –και είναι δηλαδή- εθισμένοι στο Twitter. Εκεί λοιπόν εντοπίζονται και οι πρώτες ενδείξεις του προβλήματος, με την ασυνήθιστη "σιωπή" που είχε πέσει για καιρό ανάμεσά τους καθώς και από τις όλο υπονοούμενα αναρτήσεις τους.

Ο "κακός χαμός" έγινε από την αποκάλυψη ότι ο Κούτσερ πέρασε την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου του με τη Μουρ σε μπαρ και κατόπιν σε ξενοδοχείο του Σαν Ντιέγκο με την 23χρονη Τεξανή Σάρα Λεάλ (Sara Leal).

Έλα όμως που, όπως προκύπτει, η παρέα εκείνο το βράδυ ήταν λίγο πιο μεγάλη…

Οι πληροφορίες έρχονται από τον ατζέντη –για το πούμε ευπρεπώς- Γκάβιν Ναούμοφ (Gavin Naumoff), ο οποίος μεταφέρει στην Dailymail τη συνομιλία του με τον Ζακ Ντι Τουά (Jacques Du Toit), έναν νοτιοαφρικανό εργάτη, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του ξέφρενου πάρτι. Και εξηγούμε…

Ο Άστον είχε αποφασίσει να γλεντήσει εκείνο το βράδυ και είχε φροντίσει να έχει καλή παρέα η οποία μετά το μπαρ μεταφέρθηκε στην Diamond Suite του Hard Rock Hotel στο Σαν Ντιέγκο.

Μαζί του, ήταν όχι μία αλλά τέσσερις (!) γυναίκες, μία εκ των οποίων η κοπέλα του Ντι Τουά, την οποία και πήγε να αναζητήσει εκείνος κάποια στιγμή το βράδυ.

Μόλις έφτασε στην πόρτα της σουίτας, είδε έναν "φουσκωτό" ο οποίος και του εξήγησε ότι μέσα είχαν ένα "ιδιωτικό πάρτι" και δεν επιτρεπόταν η είσοδος.

Εκείνος εξήγησε ποιος ήταν και τελικά μπήκε.

Βρήκε τον ηθοποιό μέσα στη μπανιέρα του τζακούζι που βρισκόταν στη βεράντα της σουίτας μαζί με τις τέσσερις κοπέλες, συμπεριλαμβανομένης και της δική του, ονόματι Αλέξις.

Άρα έχουμε, Σάρα, Αλέξις, Κέιτι και Μάρτα –όπως μαθαίνουμε… Ήταν όλοι γυμνοί και ο Άστον, πιο άνετος από όλους, προσκάλεσε τον Ζακ να μπει και εκείνος.

Στη συνέχεια, ο Κούτσερ του ζήτησε να φέρει τη βότκα –προφανώς είχε πιει ήδη πολύ- αλλά μόλις εκείνος αρνήθηκε, ο ηθοποιός βγήκε να την πάρει μόνος του. Ολόγυμνος…

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη συνέχεια της αφήγησης όλοι εκτός από τη Σάρα και τη Μάρτα έφυγαν και το πάρτι έγινε πιο… προσωπικό με τη Σάρα να μεταφέρει αργότερα ότι έκανε σεξ με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Ναούμοφ μαζί με τον ίδιο τον Κούτσερ, ο οποίος διάλεξε προσωπικά τα κορίτσια, είχε φροντίσει για την παρέα αφού αυτή –όπως εξηγεί- είναι η δουλειά του. "Εγώ κανονίζω να πηγαίνουν όμορφα κορίτσια σε μέρη όπου εύποροι άντρες μου ζητούν. Εκείνα κερδίζουν δωρεάν φαγητό, ποτό και φυσικά τη γνωριμία (!) και οι άντρες αυτό που θέλουν. Δηλαδή σεξ".

Μιλώντας για τη Σάρα, ο περήφανος ατζέντης τονίζει ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που ξέρει τι θέλει και θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει.

Η ίδια, λέγεται ότι θέλει σαν τρελή –φυσικά- να μιλήσει στα ΜΜΕ, αλλά την υπόθεσή της έχει αναλάβει τοπ δικηγόρος που τη συμβουλεύει να μην το κάνει ακόμη. Αχ βρε Άστον που έμπλεξες… Νόμιζες ότι θα έκανες μια ξεπέτα και θα ξεμπέρδευες! Αλίμονο…

Στο μεταξύ, η Ντέμι και ο Άστον έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους στο κέντρο της Καμπάλα την Κυριακή για τη λειτουργία –ή όπως αλλιώς λέγεται. Το ζευγάρι εμφανίστηκε κάπως σφιγμένο και χωρίς ίχνος από τη χαρά που μας έχει συνηθίσει ως τώρα. Η συνέχεια αναμένεται…

Ζωή Κίττα