Παπαριζου: Ολική επαναφορά

11.01.2012
Επιστροφή στην Ελλάδα έπειτα από έναν πολύκροτο χωρισμό, συνεργασία με τη Νάνα Μούσχουρη, πρόταση για μια θέση στην επιτροπή του «Dancing on Ice» και νέα συμμετοχή στην Eurovision. Η Eλενα Παπαρίζου μονοπωλεί και πάλι το ενδιαφέρον!

Tο προηγούμενο Σάββατο η τραγουδίστρια διασκέδασε με μεγάλη παρέα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Εμφανώς ανανεωμένη και έχοντας χάσει αρκετά κιλά, κέντρισε το ενδιαφέρον των θαμώνων του Thalassa κυρίως λόγω της αλλαγής στην εξωτερική της εμφάνιση. «Είναι καλά, είναι ξεκούραστη, χαλαρώνει και γενικά είναι σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση. Eχει αφήσει τα μαλλιά της πιο φυσικά, πιο σγουρά δηλαδή, που είναι και πολύ πιο εντυπωσιακά, σε τόνο σκούρο ξανθό με ανταύγειες», αποκάλυψε ο συνεργάτης της και γνωστός make up artist Γιάννης Μαρκετάκης.

Αν και μετά τον χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη οι φήμες έλεγαν πως θα περάσει όλο τον χειμώνα στη Σουηδία, υπήρξε ανατροπή σχεδίων. Αποφεύγοντας εντέχνως να μιλήσει για τα προσωπικά της -«Θέλω να δω εσάς όταν θα είμαι έτοιμη. Την αγάπη μου, τον σεβασμό μου και όλα να είναι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ», δήλωσε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω απ’ το Thalassa- πλέον προετοιμάζεται για τα νέα της επαγγελματικά βήματα σε Ελλάδα, Γερμανία και Σουηδία.

Στις 29 Νοεμβρίου, η Παπαρίζου θα βρεθεί στον χώρο της Φιλαρμονικής στο Βερολίνο, συμμετέχοντας στη μεγάλη συναυλία που θα δοθεί για τα 50 χρόνια μουσικής παρουσίας της Νάνας Μούσχουρη. Πριν από μερικές ημέρες ηχογραφήθηκε και ένα ντουέτο με την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια. «Είναι ιδιαίτερα συγκινημένη. Νιώθει μεγάλη τιμή που θα εμφανιστεί δίπλα στην κ. Μούσχουρη», αναφέρει στο Radar! συνεργάτης της Eλενας Παπαρίζου.

Μέχρι τότε θα έχει αποφασίσει και αν θα πει το «ναι» στην πρόταση που της έκανε ο Γιάννης Λάτσιος να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Dancind on ice». Αν και από το κανάλι δεν διαρρέει επίσημα κάτι, το στέλεχος του ΑΝΤ1 συναντήθηκε με την Eλενα Παπαρίζου μέσα στην εβδομάδα σε εστιατόριο της Κηφισιάς, προτείνοντάς της συμμετοχή στο show και εκείνη το αντιμετώπισε με αρκετά θετική διάθεση. Aλλωστε, γνωρίζει το αντικείμενο, καθώς στη Σουηδία έκανε πατινάζ από πέντε ετών, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα παιδιά στις σκανδιναβικές χώρες.

Πολύ σύντομα η Eλενα Παπαρίζου θα βρεθεί και πάλι στη «δεύτερη πατρίδα της» προκειμένου να κλείσει μια ακόμη επαγγελματική εκκρεμότητα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής εφημερίδας Αftonbladet, η ερμηνεύτρια έχει σχεδόν πεισθεί να συμμετάσχει στο Melodifestivalen 2012, τον σουηδικό τελικό για την Eurovision. Πολλές φορές στο παρελθόν ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Christer Bjorkman προσπάθησε να την πείσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Eλενα εξέφρασε την επιθυμία της να γράψει στίχους και μουσική σ’ ένα απ’ τα διαγωνιζόμενα τραγούδια, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να ξεκαθαρίζει αν θα το ερμηνεύσει η ίδια.

  • Αποχή
  • Παρά τις πολλές κρούσεις που είχε για εμφανίσεις, με πρώτο και καλύτερο τον καλό της φίλο Αντώνη Ρέμο, που της πρότεινε να συνεργαστούν στο «Diogenis Studio», φέτος αποφάσισε να απέχει από τη νύχτα. Στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει να συλλέγει τραγούδια για τη νέα της δισκογραφική δουλειά.

Αλέξης Μίχας