Μαρτάκης: το αινιγματικό τατού & το δίλημμα του Dancing

30.09.2011
Ο Κώστας Μαρτάκης βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία τελευταία. Όχι μόνο χτύπησε τατού για μια γυναίκα αλλά τον έχουν φάει

Ο Κώστας Μαρτάκης βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία τελευταία. Όχι μόνο χτύπησε τατού για μια γυναίκα αλλά τον έχουν φάει και οι σκέψεις για το "Dancing with the stars III" για το τι θα κάνει. Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε στην κάμερα της "Πρωινής Μελέτης" και τα είπε όλα!

"Είμαι πολύ καλά (στην προσωπική μου ζωή)", είπε ο Μαρτάκης και το τατού λίγο πάνω από τον αγκώνα μας βγάζει το μάτι! Το λατινικό γράμμα C αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που τον έχει ξετρελάνει εδώ και 10 μήνες, και είναι η ανιψιά του! Εξάλλου ο Κώστας λατρεύει την οικογένεια του και είναι γνωστό…

Με το “Dancing with the Stars” τελικά τι θα γίνει; "Για το Dancing δεν είναι κάτι επίσημο ακόμα, έχει πολύ μέλλον θα το δούμε, γιατί όχι", δήλωσε επιβεβαιώνοντας πως του έχει γίνει η πρόταση να είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Άραγε θα έπαιρνε μέρος στο Dancing on ice ως κριτής ή διαγωνιζόμενος;: "Ως κριτική επιτροπή δεν ξέρω, γιατί ξέρω να κάνω πατινάζ, αλλά ξέρω πολύ λίγα πράγματα. Ούτε, όμως, ως διαγωνιζόμενος, άσε που έχουμε δουλειές μη σπάσουμε κανένα πόδι!", δήλωσε ο τραγουδιστής!

Ελένη Α.