Με μποξέρ ερωτευμένη η Ριάνα

30.09.2011
Νέο αμόρε λέγεται ότι έχει βρει η 23χρονη τραγουδίστρια και μάλιστα οι φήμες τη θέλουν ξετρελαμένη.


Νέο αμόρε λέγεται ότι έχει βρει η 23χρονη τραγουδίστρια και μάλιστα οι φήμες τη θέλουν ξετρελαμένη.

Η Ριάνα (Rihanna) εθεάθη να φλερτάρει εντονότατα με τον Ντάντλεϊ Ο' Σόνεσι (Dudley O’Shaughnessy), τον οποίο επέλεξε η ίδια για να πρωταγωνιστήσει στο καινούριο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της "We found love".

Αυτό τον καιρό, η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία για τα γυρίσματα του κλιπ όπου αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν στην εφημερίδα "The Sun" ότι η αδυναμία που έδειξε από την πρώτη στιγμή στον 21χρονο μποξέρ… έβγαζε μάτια!

"Η Ριάνα δεν έχανε ευκαιρία να βρεθεί κοντά του και μάλιστα κάποια στιγμή κάθισε στα γόνατά του και του χόρευε", μεταφέρουν οι πηγές της εφημερίδας.

Πριν από δύο χρόνια κάποιος κυνηγός ταλέντων εντόπισε τον Ντάντλεϊ στο μετρό και από τότε ασχολείται με το μόντελινγκ. Τότε, φαίνεται, ότι εγκατέλειψε και την καριέρα του στο μποξ, έστω και αν εκείνη την περίοδο λέγεται ότι περίμενε να χτυπήσει το τηλέφωνο από τη βρετανική ολυμπιακή ομάδα μποξ. Το τηλέφωνο δεν έγινε ποτέ και το κέρδισε το μόντελινγκ. Πιθανότατα και η Ριάνα.

Κατά τα άλλα το εν λόγω βίντεο κλιπ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στη διάσημη τραγουδίστρια όταν ο αγρότης που αρχικά της είχε παραχωρήσει το χωράφι του για τα γυρίσματα, αφού είδε ότι εκείνη τραγουδούσε γυμνή έφριξε. Δεν την έδιωξε, αλλά της είπε να ρίξει κάτι πάνω της. "Έχω ήθος εγώ", βροντοφώναξε… Έστω…

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μια άλλη επιτυχία της Ριάνα, το τραγούδι "Man down" η οποία επίσης είχε προκαλέσει σάλο με το κλιπ της, λόγω της σκηνής όπου η πρωταγωνίστρια γίνεται δολοφόνος.

Ζωή Κίττα