Οι Κρουζ τρέφονται με γλυκά

29.09.2011
"Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα", λέει ο λαός μας, αλλά βρε παιδιά, υπάρχουν και θέματα υγείας!


"Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα", λέει ο λαός μας, αλλά βρε παιδιά, υπάρχουν και θέματα υγείας!

Σημερινά δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise), την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) και την 5χρονη κόρη τους, Σούρι (Suri) αθεράπευτα γλυκατζήδες. Τόσο που αν μπορούσαν θα τρεφόταν αποκλειστικά με γλυκά.

Σύμφωνα με τον περιοδικό "Life & Style" η διάσημη οικογένεια επισκέφτηκε πρόσφατα το Milkshake Factory στο Πίτσμπουργκ και παρήγγειλαν πέντε (!) προϊόντα τα οποία και μοιράστηκαν στα τρία. Και φυσικά δεν άφησαν γουλιά…

"Δοκίμασαν πέντε διαφορετικές γεύσεις μιλκσέικ και δεν άφησαν γουλιά", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ προσθέτουν ότι ενώ έκαναν τη βόλτα τους στο κατάστημα νωρίτερα, η Κέιτ έτρωγε διαρκώς μια μπάρα μαύρης σοκολάτας με καραμελωμένα φιστίκια στο κέντρο.

Και ο Τομ Κρουζ όμως, έδειξε την αδυναμία του στο γλυκό, αφού επισκέφτηκε τον πάγκο με τις σοκολάτες και έφυγε με μια τεράστια σακούλα γεμάτη διαφορετικά είδη.

Η αγάπη της Χολμς για τα γλυκά είναι γνωστή κυρίως στους συνεργάτες της στα εκάστοτε γυρίσματα ταινιών όπου πρωταγωνιστεί, αφού εμφανίζεται συνέχεια με κεκάκια και γλυκάκια στα χέρια.

Ζ. Κ.