Σε διάσταση Μουρ και Κούτσερ

29.09.2011
Κεραυνός εν αιθρία στη σόουμπιζ με τα τελευταία νέα που θέλουν ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια να ετοιμάζεται να βάλει τέλος στον 6χρονο γάμο τους.


Κεραυνός εν αιθρία στη σόουμπιζ με τα τελευταία νέα που θέλουν ένα από τα πιο αγαπημένα διάσημα ζευγάρια να ετοιμάζεται να βάλει τέλος στον 6χρονο γάμο τους.

Η πρώτη "βόμβα" έπεσε χθες με την αποκάλυψη ότι ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) γιόρτασε την έκτη επέτειο του γάμου διασκεδάζοντας και πίνοντας σε μπαρ με μια αγνώστων στοιχείων 23χρονη.

Αυτά τα νέα σε συνδυασμό με την όλο και πιο "συρρικνωμένη" εικόνα της Ντέμι Μουρ (Demi Moore) ενισχύουν τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι στα… τελειώματα.

Και φυσικά, το κερασάκι στην τούρτα έρχεται από το Twitter, που αποτελεί αγαπημένη ασχολία και των δύο ηθοποιών. Εκεί λοιπόν, μπορεί κανείς να βρει αδιάσειστα στοιχεία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο πρώην τρελά ερωτευμένοι σταρ.

Εκεί που η Ντέμι και ο Άστον δεν έχαναν ευκαιρία να αστειευτούν μεταξύ τους και να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες ακόμη και από ιδιωτικές στιγμές, ξαφνικά, όλη η κίνηση τελειώνει τον Ιούνιο. Και μετά τίποτα….

Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, ημέρα της επετείου που λέγαμε παραπάνω, όταν η 48χρονη Μουρ πόσταρε το παρακάτω ρητό ενός Έλληνα φιλοσόφου: "Όταν σε προσβάλουν τα λάθη οποιουδήποτε ανθρώπου, γύρνα και κοίτα τα δικά σου σφάλματα. Τότε θα ξεχάσεις τον θυμό σου –Επίκτητος". Και ο νοών νοείτω!

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα μεταφέρουν πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του πάλαι ποτέ ερωτευμένου ζευγαριού, που τους θέλουν ήδη χωρισμένους.

"Είναι σε διάσταση εδώ και καιρό, αλλά το κοινό δεν το γνωρίζει ακόμη", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Star", προσθέτοντας ότι η Ντέμι δεν μπορεί πια να καλύψει, ούτε να συγχωρήσει τις απιστίες του κατά 15 χρόνια μικρότερου συζύγου της.

"Η Ντέμι είναι έτοιμη να προχωρήσει παρακάτω γιατί νιώθει πια ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί τον Άστον. Το έβλεπαν χρόνια να έρχεται, αλλά τώρα πια δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς", συνεχίζουν οι πληροφορίες, ενώ τονίζουν ότι η Μουρ "δεν αξίζει να ζει άλλο έτσι.

"Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Ντέμι και χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει", ολοκληρώνουν τα δημοσιεύματα.

Κατά τα άλλα, ο 33χρονος Κούτσερ "παίζει" πολύ αυτό τον καιρό καθώς ξεκίνησε ο νέος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς "Two and a half men" στην οποία πρωταγωνιστεί αντικαθιστώντας τον Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen).

Η δε Ντέμι Μουρ έχει στραφεί για παρηγοριά στις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), την 23χρονη Ράμερ (Rumer), την 20χρονη Σκάουτ (Scout ) και τη 17χρονη Ταλούλα (Tallulah). Ο γάμος αυτός έληξε το 2000 ύστερα από 13 χρόνια.

Ζωή Κίττα