Σάλος στην Τουρκία με Μπάρμπα και... «Ονούρ»!

29.09.2011
Ήξερες εσύ τι τρελό σουξέ έχει η Βάνα Μπάρμπα στην Τουρκία και τι φίρμα μεγάλη είναι; Ούτε εγώ. Πώς έχουμε εμείς στο Ελλάντα την Σεχραζάτ; Έτσι και οι Τούρκοι έχουν την Βάνα. Ω ναι. Και τα μάτια μάς άνοιξε η παραγωγός

Ήξερες εσύ τι τρελό σουξέ έχει η Βάνα Μπάρμπα στην Τουρκία και τι φίρμα μεγάλη είναι; Ούτε εγώ. Πώς έχουμε εμείς στο Ελλάντα την Σεχραζάτ; Έτσι και οι Τούρκοι έχουν την Βάνα. Ω ναι. Και τα μάτια μάς άνοιξε η παραγωγός του περίφημου ελληνοτουρκικού ντοκιμαντέρ, του οποίου τα γυρίσματα εκεί που ξεκινάνε, εκεί σταματάνε. Αλλά θα σου πω παρακάτω γι αυτό.

Όπως αποκάλυψε η παραγωγός στο Made in Star, πριν λίγο καιρό η Βάνα δήλωσε ότι είναι… ερωτευμένη με τον Ονούρ, συμπρωταγωνιστής της στο ντοκιμαντέρ. Εκεί να δεις χαμός. Πρωτοσέλιδο έγινε η Μπάρμπα στα τουρκικά ΜΜΕ , διότι ο Ονούρ είναι και παντρεμένος με την Σεχραζάτ. Άσε που κάθε λίγο και λιγάκι τους χωρίζουν και δεν ήθελαν και πολύ να εμπλέξουν και τη δική μας Βάνα. Αχ φωτιές ανάβει.

Στα του ντοκιμαντέρ τώρα, αυτή την εβδομάδα η Βάνα αποχώρησε από το μεγαλόπνοο σχέδιο. και δεν θα βγει να το διαψεύσει στο καπάκι, αφού μίλησε η ίδια στοStar και παραδέχτηκε ότι έφυγε, επειδή δεν θα συμμετέχουν Έλληνες στην παραγωγή. Αν και την είχαν διαβεβαιώσει ότι θα υπάρχουν, στην πορεία τα άλλαξαν. Κι επειδή η Βάνα κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει, πήρε το καπελάκι της κι έφυγε. Κι άσε τον Ονούρ(και τον Εζέλ) να κλαίνε. Η μόνη που χάρηκε είναι η Σεχραζάτ. Οι κατάρες της έπιασαν και ο σύζυγος δεν θα συνεργαστεί με Μπάρμπα!