Βίσση: Ψάχνει άντρα μέσω Facebook!

28.09.2011
Η Άννα Βίσση είναι πολύ μπροστά σε σχέση με άλλες συναδέλφους της και μας το αποδεικνύει κάθε φορά. Τη στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον celebrity βγαίνει και καταγγέλλει ότι έπεσε «θύμα» επιτήδειων που φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ στο Facebook κι εκμεταλλεύονται το όνομά τους, έρχεται η «απόλυτη»

Η Άννα Βίσση είναι πολύ μπροστά σε σχέση με άλλες συναδέλφους της και μας το αποδεικνύει κάθε φορά. Τη στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον celebrity βγαίνει και καταγγέλλει ότι έπεσε «θύμα» επιτήδειων που φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ στο Facebook κι εκμεταλλεύονται το όνομά τους, έρχεται η «απόλυτη» και κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη: έφτιαξε μόνη της ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook!!!

Ο λόγος; Ήθελε να βρει άντρα!!! Άμα η σταρ είναι ακομπλεξάριστη, τι να λέμε. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Κύπρο και την ακούσαμε μέσα από την «Πρωινή Μελέτη». Πρόσεξε πώς έχει η ιστορία. Οι φίλοι της την ενημέρωσαν για τα καλά κονέ που γίνονται στο Facebook κι έτσι τους είπε ότι θα φτιάξει και αυτή ένα, αλλά με άλλο όνομα μπας και βρει κάνα καλό παλικάρι.

«Βέβαια και μετά σκεφτόμουν, “θα τον βρω τον νεαρό… νεαρό, μου’ χει μείνει, τον άνθρωπο τέλος πάντων, και θα πάω στο ραντεβού. Ποια θα είναι η αντίδρασή του όταν με δει;”, αναρωτήθηκε χωρίς κανένα κόμπλεξ. Στη συνέχεια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για να βρει άντρα και να μην υπάρχει πρόβλημα (καθότι star στην Ελλάδα) θα πρέπει να ερωτευτεί έναν ξένο. Κατά προτίμηση αυτός να είναι Ιρλανδός. Είναι, λέει, πιο… παθιάρηδες! Άμα είναι σαν τον Κόλιν Φαρέλ στάνταρ θα είναι παθιάρης.