Νύχτα Μόδας

30.09.2011
Επειτά από πολλούς μήνες αισθανθήκαμε, έστω και για ένα βράδυ, ότι βρισκόμαστε μακριά από το βαρύ πέπλο της οικονομικής κρίσης, αφού οι πιο εμπορικοί δρόμοι της Αθήνας έσφυζαν στην κυριολεξία από όμορφο και καλοντυμένο κόσμο που μπαινόβγαινε στα καταστήματα συμμετέχοντας στο Vogue Fashion’s Night Out.

Επειτά από πολλούς μήνες αισθανθήκαμε, έστω και για ένα βράδυ, ότι βρισκόμαστε μακριά από το βαρύ πέπλο της οικονομικής κρίσης, αφού οι πιο εμπορικοί δρόμοι της Αθήνας έσφυζαν στην κυριολεξία από όμορφο και καλοντυμένο κόσμο που μπαινόβγαινε στα καταστήματα συμμετέχοντας στο Vogue Fashion’s Night Out. Η μεγάλη αυτή γιορτή της μόδας ξεκίνησε έπειτα από πρωτοβουλία της θρυλικής διευθύντριας της αμερικανικής Vogue Αννα Γουίντουρ και τελικά εξελίχθηκε σε θεσμό, ο οποίος εξαπλώθηκε σε όλες τις μητροπόλεις που εκδίδουν τη Vogue.

Ετσι, από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι και το Πεκίνο έως τη Μόσχα και την Αθήνα, το «Fashion’s Night Out» αποτελεί μια βραδιά αποκλειστικά αφιερωμένη στη μόδα η οποία διαθέτει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, προσφέροντας ταυτόχρονα μεγάλη τόνωση στην αγορά. Η φετινή διοργάνωση της Vogue Hellas ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τη χώρα μας και συμμετείχαν σε αυτή μια σειρά από σχεδιαστές, επώνυμους οίκους, διάσημες μπουτίκ και πολυκαταστήματα. Μάλιστα, το γυναικείο περιοδικό μόδας σχεδίασε συλλεκτικά γυναικεία και ανδρικά T-shirts και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του Δήμου Αθηναίων.

Συναντήσαμε ανθρώπους της showbiz, της μόδας, κοσμικές κυρίες, αλλά κυρίως τον νέο και μοδάτο κόσμο της πόλης. Πόλος έλξης εκτός από το κέντρο του Κολωνακίου ήταν ο πεζόδρομος της Βουκουρεστίου και τα καταστήματα στο City Link.

Μάγδας Λιβέρη