Η μεγάλη ηθοποιός που «ισοπεδώνει» την Ζέτα!

26.09.2011
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Να ζει κανείς ή να μη ζει; Είναι η Ζέτα (Μακρυπούλια) ηθοποιός ή δεν είναι; Ιδού η απορία. Μεγάλα ερωτήματα (και τα τρία) που παραμένουν αναπάντητα. Μη σου πω ότι πιο εύκολα

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Να ζει κανείς ή να μη ζει; Είναι η Ζέτα (Μακρυπούλια) ηθοποιός ή δεν είναι; Ιδού η απορία. Μεγάλα ερωτήματα (και τα τρία) που παραμένουν αναπάντητα. Μη σου πω ότι πιο εύκολα βρίσκεις απάντηση στα δύο πρώτα παρά στο αν είναι ηθοποιός η αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τέτοιο διχασμό για το υποκριτικό ταλέντο της, που γι ακόμη μία χρονιά προβλέπεται να μας απασχολήσει. Μετά τον Χρήστο Λούλη ήρθε η σειρά της Ελένης Γερασιμίδου να πετάξει την «ταβανόπροκά» της για τη… συνάδελφο Ζέτα. Ρώτησαν που λες την κυρία Γερασιμίδου στην τελευταία της συνέντευξη για τις υποκριτικές ικανότητες της Ζέτας (ναι είναι αλήθεια ότι μετά την οικονομική κρίση της χώρας και το ενδεχόμενο χρεοκοπίας, η δεύτερη πιο δημοφιλής ερώτηση σε συνεντεύξεις είναι το τάλαντο της Μακρυπούλια) κι εκείνη δεν χαρίστηκε.

"Το περιβόητο Παρά Πέντε, δεν το είδα, αλλά ξέρω ότι έκανε ένα «νι κι ένα λι». Αυτό δεν είναι ερμηνεία!". Άνοιξεεε πέτραααα να κρυφτωωω, κανείς δεν με βλέπει σαν ηθοποιόοοο. Και δε σταμάτησε εκεί η μεγάλη ηθοποιός του θεάτρου, που η άποψη της είναι δεν έχει το ίδιο βάρος με του Λούλη. "Πάντα υπήρχαν όμορφα κορίτσια. Βέβαια για μένα η ομορφιά πρέπει να συνδυάζει περισσότερα πράγματα" είπε και την… ισοπέδωσε την Ζέτα.