Πρωταγωνίστρια σε ερωτικό τρίγωνο η Lady Gaga

15.09.2011
Πολλά λέγονται για την 24χρονη εκκεντρική σταρ αλλά αυτό το τελευταίο ξεπερνά τα όρια, αφού επηρεάζει άμεσα τρίτο άτομο.


Πολλά λέγονται για την 24χρονη εκκεντρική σταρ αλλά αυτό το τελευταίο ξεπερνά τα όρια, αφού επηρεάζει άμεσα τρίτο άτομο.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες φήμες, το ρομάντζο της Lady Gaga με τον Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) εξελίσσεται μια χαρά, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το κορίτσι του (!)

Ο 26χρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο κλιπ της διάσημης τραγουδίστριας "You and I" (δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί), λέγεται ότι ουδέποτε έκρυψε από την Gaga ότι είχε δεσμό. Εκείνη όμως, ποσώς την ένοιαξε.

Αφού της "γυάλισε" ο νέος, δεν είχε καμία σημασία το γεγονός ότι εκείνος είχε σχέση με την 26χρονη μεσίτρια Μπρίτανι Σάκετ (Brittany Sackett).

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media, η Μπρίτανι έμαθε με έναν πολύ παράξενο τρόπο ότι της τα είχε φορέσει τα κερατάκια ο καλός της.

"Η Μπρίτανι μου είπε ότι ένα βράδυ έλαβε μια κλήση στο κινητό της από τον Τέιλορ κατά λάθος. Είχε το δικό του στην τσέπη και έκανε μόνο του την κλήση. Από το τηλέφωνο, λοιπόν, αναγνώρισε τη φωνή της Gaga να του λέει ότι είναι πολύ σέξι και ότι θαυμάζει τη δουλειά του", μεταφέρει φίλος της νεαρής μεσίτριας που έμεινε μπουκάλα.

Ο Τέιλορ της είπε αργότερα ότι ήταν όντως με τη σταρ και μερικούς ακόμη ανθρώπους στο Chateau Marmont μέχρι τα ξημερώματα ενώ αυτόπτες μάρτυρες του είδαν και σε άλλα μέρη όπου ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους χωρίς να τους νοιάζει ποιος τους βλέπει.

Ζωή Κίττα