Το πρόβλημα υγείας της Βίσση & το χειρουργείο στην Αμερική!

15.09.2011
Μία περιπέτεια με την υγεία της και συγκεκριμένα με τη φωνή της πέρασε το καλοκαίρι η Άννα Βίσση και την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο κυπριακό κανάλι Sigma. Η «απόλυτη» έχει μία ευαισθησία στις χορδές της, αλλά όλα αυτά τα χρόνια

Μία περιπέτεια με την υγεία της και συγκεκριμένα με τη φωνή της πέρασε το καλοκαίρι η Άννα Βίσση και την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο κυπριακό κανάλι Sigma. Η «απόλυτη» έχει μία ευαισθησία στις χορδές της, αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν την εμπόδισε να δίνει φωνητικά το πικ των δυνατοτήτων της.

Ειδικά, φέτος στις εμφανίσεις της στο «Αθηνών Αρένα» τα έδωσε όλα, με αποτέλεσμα το πρόβλημα στις χορδές να έρθει να επιδεινωθεί. Έτσι, το καλοκαίρι υποβλήθηκε σε ένα λεπτό χειρουργείο στις χορδές. Τη διαδικασία αυτή, όπως αποκάλυψε, την είχε κάνει και στο παρελθόν.

Πάντως, στη συνέντευξη η φωνή της ακουγόταν κουρασμένη. Και το σίγμα το έλεγε λίγο... θίγμα. Δεν ξέρουμε αν επηρεάστηκε από το χειρουργείο. Όσο για τον χειμώνα; Το πρόβλημα στις χορδές δεν στάθηκε πρόβλημα να συμφωνήσει για να εμφανιστεί στο REX, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα.