Οι παράξενες λιγούρες της Μπιγιονσέ

12.09.2011
Είναι λογικό μια έγκυος να έχει διάφορες λιγούρες αλλά εκείνες της ντίβας Μπιγιονσέ (Beyoncé) δεν έχουν προηγούμενο.

Είναι λογικό μια έγκυος να έχει διάφορες λιγούρες αλλά εκείνες της ντίβας Μπιγιονσέ (Beyoncé) δεν έχουν προηγούμενο.

Η 30χρονη τραγουδίστρια που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στα πρόσφατα "MTV Video Music Awards" έχει παράξενες λιγούρες όπως αναφέρει το Cover Media.

H διάσημη τραγουδίστρια που αυτό το διάστημα διακοπεύει παρέα με τον αντρούλη της Jay – Z στην Ιταλία και την Κροατία, κάνει τους πιο απίθανους διατροφικούς συνδυασμούς.

Σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας "The Sun", η Μπιγιονσέ εθεάθη να καταναλώνει κάθε λογής γλύκισμα στο αξίας 250.000 βρετανικών λιρών γιοτ της. Απολάμβανε μπισκότα με γέμιση βανίλιας μαζί με μελιτζάνες τουρσί ενώ δεν δίστασε να απολαύσει παγωτό παρέα με σος καυτή πιπεριάς.

Ταυτόχρονα, βουτούσε τις μπανάνες της σε κέτσαπ ενώ στο πρωινό της γεύμα απολάμβανε κρουασάν γεμισμένα με μπάρες σοκολάτας.

Για να ξεδιψάσει, η Μπιγιονσέ, απολάμβανε ένα ρόφημα ανθρακούχο ρόφημα τζίντζερ μρ γλυκαντικά.

Τις διακοπές του ζευγαριού κανόνισε ο ράπερ Jay Z που θέλει να βλέπει τη γυναίκα του ήρεμη και χαρούμενη, και για το λόγο αυτό προσέλαβε 11μελες προσωπικό, έτοιμο να εκπληρώσει κάθε επιθυμία της διάσημης τραγουδίστριας.

Στο σκάφος βρέθηκε αρκετοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η Γκουίνεθ Πάλτροου ενώ όπως φημολογείται λόγω των διακοπών, η Μπιγιονσέ δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στο κονσέρτο στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον.

Κατέρίνα Πατούλια