Τα φανερώματα του Κλούνεϊ με τη μονομάχο του

12.09.2011
Επίσημη κοινή εμφάνιση έκανε ο γόης του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με τη νέα του αγαπημένη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler).

Επίσημη κοινή εμφάνιση έκανε ο γόης του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) με τη νέα του αγαπημένη Στέισι Κίμπλερ (Stacy Kiebler).

To ειδύλλιο τους ξεκίνησε αθόρυβα λίγες μόλις εβδομάδες μετά το χωρισμό του 50χρονου σταρ από την Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν μιλήσει για σχέση της μιας βραδιάς ανάμεσα στον Τζορτζ και την ξανθιά πρώην μονομάχο της πάλης "WWE"!

Η 31χρονη Στέισι δεν σταματούσε να χαμογελά ποζάροντας δίπλα στον Τζορτζ στη διάρκεια του πάρτυ του κινηματογραφικού φεστιβάλ στο Τορόντο. Παρ'όλο που οι δυο τους απέφυγαν να κρατηθούν χεράκι χεράκι, έδειχναν πολύ αγαπημένοι ενώ η Στέισι έδειξε το δυναμικό της χαρακτήρα αφού σε κάθε πάρτυ που παραβρέθηκαν μαζί, δεν έτρεχε πίσω από το Τζορτζ σαν κουταβάκι αλλά έκανε τις δικές τις συζητήσεις.

Η Κίμπλερ που πόζαρε για πρώτη φορά στο φακό ως επίσημη αγαπημένη του Κλούνεϊ έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή και όλοι εντυπωσιάστηκαν από το σμιλεμένο σώμα της (ειδικά τα ψηλά της πόδια) που αναδείκνυε φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα . Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ζευγάρι έδειχνε να έχει πολύ καλή χημεία ενώ άτομο του περιβάλλοντος του Κλούνεϊ τόνισε πως δε έχει ξαναδεί το Τζορτζ τόσο άνετο και πως η Στέισι διαθέτει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Όταν μάλιστα, η 31χρονη ρωτήθηκε από το περιοδικό "People" για το τι λατρεύει στον γόη Κλούνεϊ, εκείνη αρκέστηκε στο πικάντικο "Μα φυσικά, τα πάντα"!

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε μάλιστα την 31χρονη πρώην μονομάχο να έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς του Τζορτζ, παρόλο που εκείνος χώρισε μόλις στα τέλη Ιούνη, ύστερα από δύο χρόνια σχέσης. Η Κανάλις είχε κάνει το λάθος να δηλώσει σε συνέντευξή της έτοιμη για γάμο και παιδιά και λίγο καιρό μετά είδε τη σχέση της και τα σχέδια της να ναυαγούν.

Η Κανάλις που ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του "Dancing With the Star"
δήλωσε πρόσφατα πως είναι κορόιδο στον έρωτα ενώ τόνισε πως έχει σταματήσει πλέον να πιστεύει στον πρίγκιπα του παραμυθιού. Πάντως, τα σχόλια για την ερωτική του ζωή, καθόλου δεν αρέσουν στον Τζορτζ που σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου για την ταινία “Ιdes of March” λεγινε έξαλλος με δημοσιογράφο που τόλμησε να του θέσει το εξής ερώτημα:

"Τι είναι πιο δύσκολο: να σκηνοθετείς ή να βγαίνεις ραντεβού υπό τα φώτα της δημοσιότητας".

Ο μενόμενος Τζορτζ δεν σταμάτησε να ειρωνεύεται τον καψερό δημοσιογράφο λέγοντας:

"Το περίμενα ότι κάποιος θα το έκανε αυτό. Είμαι απογοητευμένος που είσαι εσύ! Όλοι εδώ μέσα ντρέπονται για σένα αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά. Πήγαινε πίσω στον αρχισυντάκτη σου και πες του ότι την έκανες τελικά την ερώτηση".

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου και πήγαινε στο 21:50 δευτερόλεπτο!