Νέα σύντροφος για τον πρώην της Παπαρίζου;

26.08.2011
Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Και μέσα στο διάστημα αυτό, κατά καιρούς έχουμε δει τον Τόνι

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που έγινε γνωστός ο χωρισμός της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια. Και μέσα στο διάστημα αυτό, κατά καιρούς έχουμε δει τον Τόνι να συνοδεύεται σε νυχτερινές εξόδους από γυναικείες υπάρξεις.

Μετά την Αναστασία Ζάννη που τον συνόδευσε σε έξοδο σε μπουζούκια των Αθηνών, ήρθε η σειρά νεαρής κοπέλας να τον συνοδεύσει στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το δελτίο του Star, τις τελευταίες μέρες ο πρώην της Παπαρίζου κυκλοφορεί με νέα σύντροφο!

Πρόκειται για 19χρονο μοντέλο που παράλληλα σπουδάζει δημοσιογραφία. Οι εμφανίσεις τους σε στέκια της συμπρωτεύουσας είναι συχνές και ουκ ολίγα ζευγάρια μάτια τους έχουν δει σε μπαρ, καφετέριες, αλλά και να κάνουν τις βόλτες τους σε πολυσύχναστα μέρη, όπως η Τσιμισκή ή οι παραλίες της Χαλκιδικής.

Κάποιοι λένε ότι πρόκειται για νέο έρωτα μετά τον χωρισμό του με την Παπαρίζου, όμως, από το περιβάλλον του ίδιου διαψεύδεται αυτό το σενάριο.