Η επανάσταση της Κέιτι Χολμς

26.08.2011
Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) αποφάσισε να γίνει λίγο πιο ζόρικη και ξεκίνησε μια μικρή επανάσταση.

Αυτή την άγρια πλευρά της ομολογούμε πως θέλαμε να την δούμε.

Η Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) αποφάσισε να γίνει λίγο πιο ζόρικη και ξεκίνησε μια μικρή επανάσταση.

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Κρουζ, είχε πάρει την απόφαση να κάνει τατουάζ από το 2009, όταν είδε την κολλητή της Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) να εκφράζει με τον τρόπο αυτό την αγάπη της γα το Ντέιβιντ Μπέκαμ στην επέτειο των δέκα χρόνων γάμου τους.

Μπορεί να πέρασαν δύο χρονάκια από τότε αλλά η Κέιτι την πήρε την απόφαση αλλά ξεκίνησε με κάτι πιο Light, ένα χένα τατουάζ στον καρπό του χεριού της δηλαδή.

Το τατουάζ που δεν είναι τίποτα άλλο από δύο αλυσίδες προφανώς απεικονίζει το δέσιμο της με τον Τομ. Οι φήμες ήθελαν τον Κρουζ να είναι φανατικά αντίθετος στο να αποκτήσει η γυναίκα του ένα τατουάζ ειδικά σε ένα τόσο εμφανές σημείο όπως ο καρπός και τελικά την έπεισε να συμβιβαστεί με ένα ημι μόνιμο

Το ζευγάρι έχει κλείσει πέντε χρόνια γάμου και οι φήμες θέλουν την 32χρονη ηθοποιό να σκέφτεται το χτύπημα ενός κανονικού τατουάζ στην επέτειο των δέκα χρόνων γάμου τους, όπως έκανε και η κυρία Μπέκαμ.

Όμως δεν είναι μόνο το τατουάζ που υποδεικνύει την αλλαγή στην προσωπικότητα της Χολμς. Τελευταία η Κέιτι αφιερώνει πολύ χρόνο στην γυμναστική και το σμίλεμα του σώματος της ενώ ακολουθεί με πάθος και μια σούπερ στερητική δίαιτα -με καροτόσουπες, μπροκολο και λίγα αμύγδαλα την βγάζει η Χολμς - με σκοπό να δείχνει άψογη στη νέες της ταινίες, The "Son of No One" και "Jack and Jill"!

Ακόμα και τα φρούτα έχει περιορίσει η νεαρή ηθοποιός επειδή περιέχουν μπόλικη ζάχαρη.

Κατερίνα Π.