Γάμο ζητά το νέο κορίτσι του Κλούνεϊ

26.08.2011
Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) δεν φαίνεται να έλαβε υπόψη της την κατάληξη που έχουν οι αγαπημένες του γόη Κλούνεϊ άπαξ και μιλήσουν για γάμο!

Η Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) δεν φαίνεται να έλαβε υπόψη της την κατάληξη που έχουν οι αγαπημένες του γόη Κλούνεϊ άπαξ και μιλήσουν για γάμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Cover Media", η 31χρονη ξανθιά αγαπημένη του Κλούνεϊ τον πιέζει να επισημοποιήσουν το δεσμό τους παρόλο που αυτός μετράει μερικούς μήνες και οι δυο τους δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια κοινή εμφάνιση.

Η είδηση για το χωρισμό του 50χρονου γόη από την Ελιζαμπέτα Κανάλις έπεσε σαν κεραυνός τον Ιούνιο και μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Λίγο καιρό αργότερα, η ξανθιά πρώην αθλήτρια της πάλης έκανε την εμφάνισή της στη βίλα του Τζορτζ στο Κόμο και πλέον η Στέισι καμαρώνει σε όλους τους γνωστούς της πως είναι ζευγάρι με το Τζορτζ και μάλιστα οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και πως ο διάσημος σταρ της φέρεται διαφορετικά από τις προηγούμενες σχέσεις του.

Τώρα δεν ξέρουμε αν ισχύουν όλα αυτά από την πλευρά του Κλούνεϊ πάντως η Κίμπλερ είναι τόσο ενθουσιασμένη που επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το σπίτι του ηθοποιού στο Studio City της Καλιφόρνια. Παρ' όλο που δεν περνά εκεί όλο το βράδυ, η Στέισι πιστεύει πως αυτό θα αλλάξει σύντομα,

"Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για το θέμα της συγκατοίκησης αλλά η Στέισι πιστεύει πως το θέμα θα έρθει σύντομα στο προσκήνιο", τόνισε πηγή του πρακτορείου.

Παρόλο που είχε αμέτρητες φιλενάδες, ο Κλούνεϊ έχει κατά καιρούς δηλώσει πως δεν θα ήθελε να παντρευτεί ξανά μετά το διαζύγιό του το 1993 από την ηθοποιό Ταλία Μπάλσαμ (Talia Balsam).

Η Στέισι έγινε ευρέος γνωστή από τη συμμετοχή της στο "Dancing with the Stars" το 2006, στο οποίο φημολογείται πως θα συμμετέχει και η Ελιζαμπέτα Κανάλις την επόμενη σεζόν.

Κατερίνα Π.