Η αλήθεια για τη φιλενάδα του Σον Πεν

26.08.2011
Ύστερα από ένα μικρό ρομάντζο με την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο Σον Πεν (Sean Penn) επέστρεψε στις πιο σοφιστικές επιλογές φιλενάδων και μπορούμε με λεπτομέρειες πλέον να μιλήσουμε για το κορίτσι που τον συνοδεύει στις τελευταίες εξόδους του.

Ύστερα από ένα μικρό ρομάντζο με την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο Σον Πεν (Sean Penn) επέστρεψε στις πιο σοφιστικέ επιλογές φιλενάδων και μπορούμε με λεπτομέρειες πλέον να μιλήσουμε για το κορίτσι που τον συνοδεύει στις τελευταίες εξόδους του.

Η 26χρονη αγαπημένη του Σον Πεν ονομάζεται Σάνον Κοστέλο (Shannon Costello) και από τον Ιούλιο αποτελεί την κοπέλα που ποζάρει πλάι στον 51χρονο ηθοποιό σε κάθε του έξοδο.

Η Σάνον έχει εργαστεί σαν σύμβουλος επικοινωνίας στην οργάνωση “Haitian Relief Organisation” που στόχο είχε την ανακούφιση των θυμάτων του μεγάλου σεισμού στην Αϊτή.

Εκτός από την εθελοντική της εργασία, η Σάνον έχει μια μικρή εμπειρία από τον κόσμο του θεάματος καθώς έχει εργαστεί στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ "Waiting for Superman" στο πρόγραμμα "20/20" του δικτύου ειδήσεων "ABC" ενώ θα είναι και παραγωγός στο τελευταίο φιλμ του Ρον Χάουαρντ (Ron Howard) με τίτλο "Under The Banner of Heaven"!

Ο Σον και η Σάνον έχουν απολαύσει παρέα πολλές ρομαντικές εκδρομές μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο ενώ χάρηκαν τα μπανάκια τους σε διάφορες παραλίες του Μαλιμπού και της Καλιφόρνια ενώ ο φακός τους έχει πετύχει σε ρομαντικό δείπνο τόσο στο Nobu του Λος Άντζελες όσο και στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Τα δύο πιτσουνάκια γνωρίστηκαν στη διάρκεια του φιλανθρωπικού τους έργου το 2009, όταν ο Πεν συμμετείχε ενεργά στις προσπάθειες ανακούφισης των ανθρώπων της Αϊτής. Η αρχή έγινε με μια φιλική σχέση που εξελίχθηκε τελικά σε ειδύλλιο!

Κατερίνα Π.