Λάτσιος: Αχώριστος με Ρούλα & "ξανθιά" στη Μύκονο!

24.08.2011
Άφησε ο Γιάννης Λάτσιος την παρέα των «τάκα – τούκα» στην Χαλκιδική και πήγε μέχρι την Μύκονο να συναντήσει μία άλλη «παλιοπαρέα» καθότι ο πρώην της Ελένης Μενεγάκη συμβαίνει να είναι πολύ... social τύπος.

Άφησε ο Γιάννης Λάτσιος την παρέα των «τάκα – τούκα» στην Χαλκιδική και πήγε μέχρι την Μύκονο να συναντήσει μία άλλη «παλιοπαρέα» καθότι ο πρώην της Ελένης Μενεγάκη συμβαίνει να είναι πολύ... social τύπος. Στης Ψαρρούς την... celebrity ράχη ο Λάτσιος απολαμβάνει μπάνια, ήλιο, καλή παρέα και ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, ενώ τα βράδια... απολαμβάνει Ρούλα Κορομηλά. Απλά και αθώα μην παρεξηγούμαστε.

Εξάλλου, οι δύο διευθυντάδες ΑΝΤ1 και Alpha αντίστοιχα είναι φίλοι από τα παλιά, ενώ πριν λίγους μήνες είχαν κάνει και μία κοινή νυχτερινή έξοδο. Ε, αυτή την επανέλαβαν και στην Μύκονο, σε περισσότερες δόσεις, αφού όσες μέρες βρέθηκαν στο νησί ήταν αχώριστοι. Άλλωστε, κολλάνε ως παρέα, έχουν και κοινούς φίλους, περνάνε καλά, ποίος ο λόγος να μην βγαίνουν και να περνούν ανέμελα στις διακοπές τους;

Ωστόσο, το μυστήριο γύρω από τον Λάτσιο δεν είναι τα κολλητηλίκια με τη Ρούλα, αλλά η ξανθιά ύπαρξη που τον έχει συνοδεύει ουκ ολίγες φορές στην παραλία. Και όπως διαβάσαμε στο περιοδικό «ΟΚ», η αιθέρια λέγεται Δομινίκη κι εργάζεται σε κέντρο υγείας της Θεσσαλονίκης. Ποία η σχέση τους ακριβώς ουδείς γνωρίζει. Πάντως, η Δομινίκη μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της.