Ο Εζέλ πήγε Νταλάρα με νέο αμόρε!

24.08.2011
Μεγάλο σουξέ έχει στην Τουρκία ο Γιώργος Νταλάρας και για του λόγου το αληθές η συναυλία που έδωσε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, η επιτυχία του Έλληνα καλλιτέχνη είναι άλλη.

Μεγάλο σουξέ έχει στην Τουρκία ο Γιώργος Νταλάρας και για του λόγου το αληθές η συναυλία που έδωσε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, η επιτυχία του Έλληνα καλλιτέχνη είναι άλλη. Ξέρεις ποιος σταρ της γείτονος είναι μεγάλος φαν του Νταλάρα; Ο Εζέλ παρακαλώ.

Ω ναι. Ο άνδρας που φέτος το καλοκαίρι έχει κλέψει τις καρδιές μας, ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου με το όνομα, λατρεύει Νταλάρα και στη συναυλία έσπευσε από τους πρώτους. Εξάλλου, ο Εζέλ είναι λάτρης και της ελληνικής μουσικής και σε όλη τη συναυλία έδειχνε μαγεμένος από τα τραγούδια του Νταλάρα. Και όχι μόνο.

Προς μεγάλη μας απογοήτευση, ο Εζέλ δεν είναι πια σόλο, αφού εδώ και λίγο καιρό τα ξαναβρήκε με γοητευτικό μοντέλο και ηθοποιό της Τουρκίας, την Οζκέ Ακμπουλάτ. Το ζεύγος πήγε μαζί στη συναυλία και παρόλο που δεν είχαμε θερμούς εναγκαλισμούς και τρελές εκδηλώσεις αγάπης, λόγω φωτογράφων, έδειχναν ερωτευμένοι και απόλυτα ταιριαστοί. Πίκρα, τι να πεις.