Τροφή για σχόλια!

04.08.2011
Καλός ο Κέβιν Σπέισι και έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας τα τρία βράδια στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με τον «Ριχάρδο Γ’» του, που καταχειροκροτήθηκε. Αλλοι όμως ήταν που έκλεψαν την παράσταση- ή έτσι νόμισαν - στα άδυτα των παρασκήνίων.

OΣάκης Ρουβάς κατέφθασε στο αρχαίο θέατρο φορώντας... γυαλιά ηλίου και με αυτά βγήκε από αυτό λίγο πριν τη μία το πρωί! Ενημέρωσε τους ρεπόρτερ που τον κυνηγούσαν ότι θα του άρεσε να παίξει κάποτε με τον Κέβιν Σπέισι -στον Σπέισι να το πούμε όμως, να κανονίσει το πρόγραμμά του-, ενώ κατηφορίζοντας στα σκοτεινά δρομάκια προς το πάρκινγκ μιλούσε στο κινητό του με την έγκυο Κάτια Ζυγούλη για να δει προφανώς αν στο σπίτι ήταν όλα καλά. Και να φανταστείτε ότι θα ήταν αυτός που θα έδινε σκυτάλη στον Σπέισι, αν είχε αποδεχθεί την πρόταση του Σταμάτη Φασουλή να κάνει ένα special guest -και δη ημίγυμνος- στους «Σκοινοβάτες» του. Δυστυχώς χάσαμε!

Ο ίδιος, πάντως, μαθαίνοντας πόσο απογοητευτικά πήγε από εισπρακτικής άποψης η εν λόγω παράσταση, μάλλον χάρηκε που «έφυγε νωρίς» και δεν συνέπραξε σε μια μεγάλη αποτυχία!

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης προσήλθε στο θέατρο, αφού είχε πρώτα δώσει το «παρών» στη «Μουριά» -πασίγνωστη ταβέρνα στην Παλαιά Επίδαυρο- την οποία προτιμά και ο Σπέισι, που είχε ταράξει τις νοστιμιές της πέρυσι, όταν έπαιζε εκεί ο Ιθαν Χοκ! Εριξε μια βουτιά, κάθισε με τη νέα συνοδό του να φάνε κι όταν τους εντόπισε «λαγωνικό» του Star ζήτησε να μιλήσει μετά την παράσταση -έκτοτε ακόμη αγνοείται, όπως καταλαβαίνετε...

Πολλές ήταν οι κυρίες που τον πλησίασαν να τον ρωτήσουν αν θα τον δουν τελικά στο φινάλε των «Μυστικών της Εδέμ» και εκείνος, που «έφαγε άκυρο» από Ακρίτα - Κυρίτση, τα μάσαγε και απαντούσε ότι δεν είναι χώρος για τέτοιες συζητήσεις...

O Ηλίας Ψινάκης κατέφθασε στην Παλαιά Επίδαυρο με το σκάφος της κολλητής του φίλης Μαριάννας Λάτση και συχνά-πυκνά εν ώρα παράστασης ακουγόταν να κάνει προς άπαντες τα διάσημα σχόλια που συνηθίζει να κάνει -πάντα σε θηλυκό γένος φυσικά! Στην -πολύ μεγάλη- παρέα τους ήταν και η Ελένη Κούρκουλα.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνοδευόταν από τη χειμερινή του θεατρική παρτενέρ Δανάη Σκιάδη -συμπρωταγωνιστούσαν στο «Αμαντέους», που θα επαναληφθεί και τον χειμώνα στο «Βρετάνια» -με την οποία υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή...

Ο σκηνογράφος Διονύσης Φωτόπουλος είχε στο πλάι του τις... μούσες του, Μαρία Ναυπλιώτου και Μαρία Σολωμού, με τη δεύτερη να μιλά συνέχεια με τον Πάνο Μουζουράκη της αλλά και να «διεκδικεί» τον κολλητό φίλο της, που έδειχνε μια πιο μεγάλη αδυναμία στη Ναυπλιώτου... Τι τραβάει κι αυτός!

Βασίλης Μπουζιώτης