Ερωτας στα φανερά!

01.08.2011
Επειτα από συνεχείς σιβυλλικές δηλώσεις, η αοιδός παραδέχθηκε πως είναι ζευγάρι με τον συνθέτη της. Απόδειξη πως τελικά «η μουσική όχι μόνο ενώνει τους ανθρώπους» αλλά τους κάνει και να ερωτεύονται!

Ναι, είμαι ερωτευμένη», δήλωσε στην τηλεόραση πρίν λίγο καιρό και στην αμέσως επόμενη συνέντευξή της ήταν ακόμη πολύ πιο επεξηγηματική. «Αυτό που είχαμε με τον Κώστα ήταν μια υπέροχη φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα. Ο Κώστας ήταν πάντα εκεί για μένα και με στήριξε πολύ. Ειλικρινά, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μετρήσω τον χρόνο που είμαστε μαζί, άλλωστε δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Αυτό που νιώθω εγώ είναι ότι έχω δικαίωμα να ερωτευτώ και να αγαπήσω, όπως και να με ερωτευτούν και να με αγαπήσουν».

Πώς επιλέχθηκε η συγκεκριμένη στιγμή όμως για να δημοσιοοιποιήσει την σχέση της; «Η Αγγελική δεν έχει περάσει λίγα. Εχει γίνει επίκεντρο δημοσιότητας που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προκάλεσε η ίδια. Περνώντας ο καιρός ένιωθε ασφάλεια για τη σχέση της με τον Κώστα αλλά και σιγουριά στα συναισθήματά της. Κάποια στιγμή θα το μοιραζόταν με τον κόσμο. Δεν έχει μάθει να κρύβεται», μας λένε εμπιστευτικά από το περιβάλλον της.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η αποδοχή της σχέσης από τον εξάχρονο γιο της τραγουδίστριας, Μπάμπη. Η καλή σχέση του μικρού με τον Κώστα Μηλιωτάκη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στα πάρτι γενεθλίων του μικρού, που οργάνωσε η Αγγελική Ηλιάδη στα τέλη Ιουνίου σε γνωστό παιδότοπο της Γλυφάδας.«Ο γιος μου έχει βρει στον Κώστα αυτά που, πολύ φυσιολογικά, ψάχνει ένα αγοράκι στην ηλικία του και η σχέση τους είναι πάρα πολύ όμορφη. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, αν και δεν σημαίνει ότι ο Κώστας αντικαθιστά τον πατέρα του», δήλωσε εκείνη επιβεβαιώνοντας την αρμονική σχέση του γιου της με τον νέο της σύντροφο.

«Ο Κώστας έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό. Γι’ αυτό άλλωστε έγραψε και το νανούρισμα που τραγουδά η Αγγελική μαζί με τον Μπαμπίνο στο νέο της CD», συνεχίζουν και πάλι όσοι τους ζουν από κοντά.

Η αποκάλυψη της σχέσης έγινε με δόσεις. Οι πρώτοι ψίθυροι έγιναν φήμες όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν την προηγούμενη άνοιξη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν ο Βασίλης Καρράς και η Ελλη Κοκκίνου. Δεν επέλεξαν το πρώτο τραπέζι, αλλά έναν καναπέ στο πίσω μέρος του μαγαζιού. Οταν οι παπαράτσι τούς εντόπισαν η τραγουδίστρια ζήτησε ευγενικά να φωτογραφήσουν μόνο την ίδια.

Και η επιθυμία της έγινε σεβαστή, όχι όμως και από κάποιους θαμώνες και κάπως έτσι κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες, μέσω sms! Επειτα από μερικές εβδομάδες δημοσίευμα σε blog υποστήριζε πως το ζευγάρι εθεάθη ξημερώματα στην παραλιακή σε πολύ τρυφερά τετ-α-τετ .Η ουσιαστική επιβεβαίωση του δεσμού ήρθε το βράδυ του τελικού του «Dancing».

Μετά το τέλος του show, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες διασκέδασαν στο Posidonio, μια και στο σχήμα του κέντρου συμμετέχει ο Κώστας Μαρτάκης. Αρχικά, η Αγγελική κράτησε αποστάσεις από τον αγαπημένο της και καθόταν δίπλα στον Τρύφωνα Σαμαρά, όμως έπειτα μετακινήθηκε δίπλα του και κάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο από τον Πάνο Κιάμο και τραγούδησε μία από τις επιτυχίες της και μάλιστα υπό το αδιάκριτο βλέμμα της κάμερας του STAR. Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου η επίσημη παραδοχή που ήρθε με μαθηματική ακρίβεια.

Εκείνος και εκείνη!
Ο Κώστας Μηλιωτάκης κρατά ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στα προσωπικά του. Πριν από τρία χρόνια έφθασε ένα βήμα πριν τον γάμο, καθώς είχε αρραβωνιαστεί με την τραγουδίστρια Χριστίνα Παπαδάκη, αλλά χώρισαν τελικά το 2009.

Αλέξης Μίχας