Ξέσπασε ο πρώην της Έιμι για τον χαμό της

25.07.2011
Τα νέα για τον ξαφνικό θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας είναι ακόμη νωπά και τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με τα ακριβή αίτιά του αναμένονται με ανυπομονησία. Μέσα σε αυτό το κλίμα είχαμε και μερικές προσωπικές και έντονες αντιδράσεις.


Τα νέα για τον ξαφνικό θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας είναι ακόμη νωπά και τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με τα ακριβή αίτιά του αναμένονται με ανυπομονησία. Μέσα σε αυτό το κλίμα είχαμε και μερικές προσωπικές και έντονες αντιδράσεις.

Ο πρώην σύζυγος της Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse) -και για πολλούς η βασική αιτία του “κακού”- Μπλέικ Φίλντερ -Σίβιλ (Blake Fielder-Civil) έμαθε τα νέα για τον χαμό της πρώην αγαπημένης του στη φυλακή όπου βρίσκεται εκτίοντας ποινή 32 μηνών για κλοπή και κατοχή παράνομου οπλισμού.

Είμαι απαρηγόρητος... Τα δάκρυά μου δεν μπορούν να στεγνώσουν”, ξέσπασε ο 29χρονος Φίλντερ-Σίβιλ και κατέρρευσε δηλώνοντας ότι η Έιμι υπήρξε ο έρωτας της ζωής του.

“Όλοι όσοι γνώριζαν εμένα και την Έιμι, ήξεραν καλά το βάθος της αγάπης μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νεκρή”, δήλωσε λίγο αργότερα ο Μπλέικ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε σε πτέρυγα υψηλότερης ασφάλειας, λόγω φόβων για πιθανή αυτοκονία.

Η δύο νέοι παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2007 και χώρισαν τον Αύγουστο του 2009, ενώ στο πολυβραβευμένο με Grammy άλμπουμ της Γουάινχαουζ “Back to Black” αντικατοπτρίζεται ξεκάθαρα το χρονικό της βαθύτατα έντονης, προβληματικής και πολύ συχνά βίαιης σχέσης τους. Στο βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τη μεγάλη επιτυχία της Έιμι Γουάινχαουζ.

Ο πατέρας της Έιμι, Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse) έχει εφραστεί πολλές φορές αρνητικά για τον πρώην γαμπρό του θεωρώντας τον 100% υπεύθυνο για την “κατάντια” της κόρης του, αφού ήταν εκείνος που της γνώρισε την κοκαΐνη και την ηρωίνη. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον Μιτς να δηλώνει ανένδοτος στο να μην του επιτραπεί "ούτε κατά διάνοια" να εμφανιστεί στην κηδεία της κόρης του.

Στο μεταξύ, η τωρινή σύντροφος του Μπλέικ και μητέρα του νεογέννητου παιδιού του, Σάρα Άσπιν (Sarah Aspin) “συνυπέγραψε” τα λεγόμενα του καλού της, υποστηρίζοντας ότι τους είχε δει μαζί και η ιδιαίτερη σχέση που υπήρχε μεταξύ τους ήταν πασιφανής. “Ήταν αδελφές ψυχές”, υποστήριξε η Άσπιν.

“Είναι απαρηγόρητος και κατεστραμένος. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ την Έιμι. Αγαπούσαν βαθιά ο ένας τον άλλο. Δεν μπορούσαν να ζήσουν χώρια αλλά ούτε και μαζί”, συνέχισε η 33χρονη Σάρα συμπληρώνοντας ότι ούτε και για την ίδια ήταν εύκολο αυτό να το δεχτεί, αλλά σεβόταν πάντα τα συναισθήματα του αγαπημένου της. Έστω...

Ζωή Κίττα