Μανούλα η Lady Gaga

25.07.2011
Μπορεί να δίνει μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά της η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια αλλά δεν αφήνει και τα προσωπικά της στην άκρη...

Μπορεί να δίνει μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά της η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια αλλά δεν αφήνει και τα προσωπικά της στην άκρη...

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο “Cover Media”, η Lady Gaga θέλει να κάνει παιδιά και σχεδιάζει ήδη οικογένεια με τον αγαπημένο της, Λουκ Καρλ (Luc Karl).

Η σχέση της Στέφανι Τζερμανότα (Stephanie Germanotta), όπως είναι το πραγματικό όνομα της σταρ, με τον μπάρμαν στο επάγγελμα αγαπημένο της ξεκίνησε το 2005, αλλά μετά τον πρώτο επεισοδιακό χωρισμό τους το 2008 βρισκόταν σε διαρκή... κίνηση. Μια τα έβρισκαν, μια χώριζαν.

Το 2010, και καθώς έκαναν διακοπές στην Κρήτη, οι φήμες περί επικείμενου γάμου τους είχαν οργιάσει, αλλά τελικά η Gaga δεν ντύθηκε νυφούλα... ακόμη.

Τώρα, και ενώ οι δυο τους κρατούν όσο το δυνατόν, ένα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, οι “κακές γλώσσες” τους θέλουν να ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

“Τους βλέπω πολύ σύντομα με μωράκι”, υποστηρίζουν φίλη της διάσημης τραγουδίστριας, που πρόσφατα δέχτηκε επίθεση με... αβγά (!).

“Η Gaga έχει τονίσει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι δεν έχει χρόνο για έρωτες και προσωπική ζωή, αλλά όπως φαίνεται το έκανε επίτηδες για να την αφήσουν στην ησυχία της”, υποστηρίζουν οι πηγές, συμπληρώνοντας ότι ο διάδοχος δεν αποκλείεται να βρίσκεται ήδη στον δρόμο...

Ζ. Κ.