Ομορφοί καιροί

18.07.2011
Επειδή τώρα το καλοκαίρι το μακιγιάζ απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, η Sephora και η επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ Make Up For Ever διοργάνωσαν ένα άκρως καλοκαιρινό κοκτέιλ πάρτι στο εστιατόριο Da Vinci στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να μας παρουσιάσουν τα προϊόντα της σειράς Aqua Make Up For Ever.

Επειδή τώρα το καλοκαίρι το μακιγιάζ απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, η Sephora και η επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ Make Up For Ever διοργάνωσαν ένα άκρως καλοκαιρινό κοκτέιλ πάρτι στο εστιατόριο Da Vinci στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να μας παρουσιάσουν τα προϊόντα της σειράς Aqua Make Up For Ever. Oι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα χρώματα στο μακιγιάζ μέσα από τα σχέδια των instant tattoos που οι μακιγιέρ είχαν ετοιμάσει και εφάρμοζαν επιτόπου στους καλεσμένους. Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα χορευτικό από αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης οι οποίες φορούσαν στο πρόσωπο προϊόντα από την αδιάβροχη σειρά της φίρμας. Συναντήσαμε κυρίως γυναίκες, ανάμεσά τους και γνωστά μοντέλα, οι οποίες εκτός από τα προϊόντα ομορφιάς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και το καλοκαιρινό κοκτέιλ Aqua Skinos, το οποίο ετοιμάστηκε ειδικά για την εκδήλωση με βάση τη μαστίχα Skinos.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SEPHORA
Eίναι η Νo. 1 αλυσίδα καλλυντικών στη Γαλλία και στις ΗΠΑ, και η 2η στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα υπάρχουν ήδη 25 καταστήματα, ενώ η εταιρεία Sephora Μαρινόπουλος έχει μεγάλη παρουσία και σε Ρουμανία, Σερβία και Κροατία.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]