Νύχτες στην πόλη

18.07.2011
Παραβρεθήκαμε στο Summer Togetherness Party του Island και στην παρουσίαση του βιβλίου της Μ. Παπατσώνη στο Νομισματικό Μουσείο.

Από τα αγαπημένα στέκια, το Island αποτελεί διαχρονική αξία στην καλοκαιρινή διασκέδαση. Και όχι τυχαία, αφού οι ιδιοκτήτες του, τα αδέλφια Πανά, κάθε χρόνο προσπαθούν να προσθέσουν κάτι καινούργιο. Ετσι λοιπόν, φέτος καθιέρωσαν τα Summer Togetherness Parties. Πρόκειται για 4 πάρτι με ζωντανή μουσική όπου οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν τους Otherview, Shaya και Mark Angelo.

Στον καταπράσινο κήπο του Νομισματικού Μουσείου, η Μαρίνα Παπατσώνη μάς παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο «Νόμιζα ότι η εξυπνάδα οδηγεί στην ευτυχία», από τις Εκδόσεις Μίλητος. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κυκλοφορεί ένα διαδραστικό βιβλίο το οποίο συνδυάζει την ποίηση, τη ζωγραφική και το video art. Ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει τα ποιήματα αλλά και να ακούσει κάποια από αυτά ερμηνευμένα, ή να δει video art. Ο ζωγράφος Διαμαντής Αϊδίνης ζωγράφισε τις σελίδες του βιβλίου, ενώ ο σκηνοθέτης Βασίλης Μπουραντάς δημιούργησε τα video art, που μπορεί κανείς να τα δει στο κινητό του τηλέφωνο.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
[email protected]