Ο εκκεντρικός κύριος Νίνο

18.07.2011
Αντισυμβατικός, με εμφανίσεις που κάποιες φορές παίζουν οριακά με την πρόκληση, αλλά αποδεικνύουν πάντα μεγάλη άνεση χειρισμού της εικόνας του, ο Nίνο επιχειρεί να κάνει την έκπληξη του καλοκαιριού!

Τα γυρίσματα του νέου του κλιπ πραγματοποιήθηκαν σε ένα κέντρο ανακύκλωσης αυτοκινήτων με κινηματογραφική αισθητική. Το σκηνικό θυμίζει τενεκεδούπολη. Πάνω σε έναν σωρό κατεστραμμένων και στιβαγμένων αυτοκινήτων, άνθρωποι χορεύουν με πολύχρωμα ρούχα. Σε αυτήν τη σύγχρονη «φαβέλα» οι πρωταγωνιστές της διατηρούν το κέφι και την αισιοδοξία τους. Και επιδίδονται μαζί με τον Nίνο σε διάφορες δράσεις όπως in line skates. «Ο Νίνο ενθουσιάστηκε με το concept του Κωνσταντίνου Ρήγου. Μέσα απ’ το βίντεο κλιπ περνά ένα αισιόδοξο μήνυμα στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και αυτό ήταν το ζητούμενο, τόσο για τον τραγουδιστή όσο και για τον σκηνοθέτη», μας λέει πρόσωπο που ήταν στα γυρίσματα, επιβεβαιώνοντας ότι πλέον και οι επιτυχίες του ραδιοφώνου οφείλουν να κινούνται στο πλαίσιο της εποχής τις κρίσης με ανάλογα μυνήματα και μότο. Τo βίντεο κλιπ ήταν όμως μεγάλη έκπληξη και για τους fans του τραγουδιστή, καθώς ο Νίνο κάλεσε μέσω του twitter του όποιον ήθελε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα από κοντά. Εκκεντρικός για μία ακόμη φορά, ο τραγουδιστής συνδύασε κόκκινο παντελόνι με χειροποίητες λεπτομέρειες με λευκό T-shirts. Καθόλου παράξενο, βέβαια, για όσους τον γνωρίζουν καλά αφού ξέρουν πόσο πολύ του αρέσουν τα εξεζητημένα outfits.

Φέτος το καλοκαίρι, ο τραγουδιστής μοιράζει τοn χρόνο του ανάμεσα στις εμφανίσεις του στο Thea, με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Πάολα, και σε σύντομες αποδράσεις. Oπως πριν από λίγες ημέρες, που επισκέφθηκε την ιδιαίτερα πατρίδα του, τη Ρόδο. «Είδε την οικογένειά του, τους φίλους του, επισκέφθηκε τις αγαπημένες του παραλίες και τα αγαπημένα του μπαράκια στο Κάστρο των Ιπποτών», λέει στο Radar! κάτοικος του κοσμοπολίτικου νησιού.

Λίγο μετά την εμφάνισή του στο «Greek Idol», ο Νίνο μίλησε στην κάμερα πρωινής εκπομπής για το πώς περνά αυτήν τη θερινή περίοδο. Οπως είπε, ζει το όνειρό του τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του, αν και όπως τόνισε στις σχέσεις του φοβάται να παραδεχθεί πως όλα είναι καλά. Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη μεγάλη οικονομική κρίση, ενώ, όπως και άλλοι καλλιτέχνες, εξέφρασε και εκείνος με τη σειρά του την υποστήριξή του στο κίνημα των «Αγανακτισμένων».

Το καινούριο του τραγούδι, «ΟΚ!», που του έγραψε ο Φοίβος είναι ήδη μία από τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού. Εχει κατακτήσει τα ραδιοφωνικά charts επί σειρά εβδομάδων με το μεγαλύτερο air play στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ελλάδας και Κύπρου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του media inspector.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ