Φαλίρισε η Εύα Λονγκόρια

15.07.2011
Μεγάλες φουρτούνες αντιμετωπίζει η 36χρονη μικροσκοπική ηθοποιός αφού, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της.


Μεγάλες φουρτούνες αντιμετωπίζει η 36χρονη μικροσκοπική ηθοποιός αφού, όπως φαίνεται, δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) αναγκάζεται να κλείσει το κλαμπ που λειτουργούσε μέχρι πρότινος δίπλα στο εστιατόριό της, “Beso”, στο Λας Βέγκας λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Οι δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση χρεωκοπίας βεβαιώνουν ότι το λουκέτο αφορά μόνο στο κλάμπ και ότι το εστιατόριο θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά καθώς είναι κερδοφόρο, όπως και το “αδελφάκι” του στο Λος Άντζελες.

Το ενδεχόμενο το κλαμπ να ανακαινισθεί και να ξαναλειτουργήσει κάποια στιγμή δεν έχει αποκλειστεί αλλά αν γίνει αυτό θα είναι υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από επενδυτές.

Κατά τα άλλα, η Εύα Λονγκόρια, η οποία στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για τοκογλυφία, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του κατά 10 χρόνια νεότερού της, Εδουάρδο Κρουζ (Eduardo Cruz). Ο 25χρονος τραγουδιστής είναι ο μικρός αδελφός της Πενέλοπε (Penelope). Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το τραγούδι του με “Cozas que cantar” στο κλιπ-ταινία του οποίου πρωταγωνιστούν οι αδελφές του, Πενέλοπε και Μόνικα.

Ζωή Κίττα