Μυστήριο με Ρήγα. Έχει εξαφανιστεί απ όλους;

14.07.2011
Μυστήριο επικρατεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο. Εδώ και δύο εβδομάδες αναβάλλεται η μία παράσταση του «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο» μετά την άλλη κι ενώ στην αρχή έλεγαν

Μυστήριο επικρατεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο. Εδώ και δύο εβδομάδες αναβάλλεται η μία παράσταση του «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο» μετά την άλλη κι ενώ στην αρχή έλεγαν ότι ο ηθοποιός υποφέρει από υπερκόπωση, αλλά σύντομα θα επανέλθει στις θεατρικές υποχρεώσεις, η ανακοίνωση της εταιρείας ότι αναβάλλονται όλες οι παραστάσεις του Ιουλίου προκαλεί απορίες.

Ωστόσο, το μυστήριο γύρω από τον Ρήγα μεγαλώνει, αφού την Πέμπτη η Espresso και το Down Town έχουν δύο διαφορετικές εκδοχές. Στο δεύτερο, ο γνωστός ηθοποιός (έδωσε το απόγευμα της Κυριακής συνέντευξη) δηλώνει «παρών» μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, εξηγώντας τι ακριβώς του συνέβη. «Τον τελευταίο καιρό κουράστηκα πολύ, αποσυντονίστηκα οργανικά. Λίγο πριν από την πρεμιέρα, την τελευταία εβδομάδα, "κράσαρε" το σύστημα» λέει ο Αλέξανδρος, ο οποίος διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν λέγοντας ότι ήδη έχουν μπει σε ρυθμό: «Μιλάμε, δεν μιλάμε; Άρα είμαι εδώ» λέει χαρακτηριστικά. Πάντως, παραδέχεται ότι κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του είχε ενημερώσει δυο τρεις ανθρώπους και μετά έκλεισε το κινητό κι εξαφανίστηκε απ’ όλους.

Κι εδώ έρχεται το πρωτοσέλιδο της Espresso, που μιλάει για «εξαφάνιση – μυστήριο». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εδώ και δύο εβδομάδες έχει εξαφανιστεί από όλους και δεν έχει με κανέναν επικοινωνία. Ούτε καν με φίλους ή συνεργάτες του από την παράσταση. Ανάμεσά τους και η συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση, Εβελίνα Παπούλιαη οποία αν κι έχει προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί του, δεν τα έχει καταφέρει.

Μάλιστα, η Espresso, αποκαλύπτει τι συνέβη με την παράσταση που ήταν να δώσουν στην Καισαριανή στις 4 Ιουλίου, η οποία (όπως οι προηγούμενες) τελικά αναβλήθηκε. Η Παπούλια κατά το δημοσίευμα, είχε πάει κανονικά, ετοιμάστηκε κι επί δύο ώρες περίμενε στο καμαρίνι τον καλό της φίλο. Το ίδιο και οι 350 περίπου θεατές, οι οποίοι (όπως και η ηθοποιός) ενημερώθηκαν ότι τελικά ακυρώνεται η παράσταση. Μπέρδεμα μεγάλο.